Съндърланд и Евертън ще си разделят по точка


П. Пенков

Съндърланд и Евертън ще си разделят по точка

Съндърланд - Евъртън
Стадион: "Стейдиъм ъф Лайт", Съндърланд
Дата: 26.12.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Хауърд Уеб


Съндърланд и Евертън излизат един срещу друг на "Стейдиъм ъф Лайт" в неделя от 17:00 часа в среща част от 18-я кръг от английската Висша лига. Черните котки се намира опасно близо до зоната на изпадащите, като в момента са 15-ти в подреждането на 3 точки от опасната зона, в която се намират Уигън, Болтън и Блекбърн. Съставът воден от мениджъра Мартин О'Нийл успя да запиша два успеха в последните си три мача от Висшата лига. На 11 декември Съндърланд надигра Блекбърн с 2:1 у дома, но седмциа по-късно загуби с 1:0 гостуването си на Тотнъм Хотспър. Само преди няколко дни черните котки се завърнаха отново към успеха, побеждавайки минимално с 3:2 като гост новака Куинс Парк Рейнджърс.

Съндърланд нямат проблеми с новоконтузени футболисти, като може би треньора Мартин О'Нийл ще заложи на почти същите играчи, които спечелиха трите точки срещу Куинс Парк. Лий Катърмоул се завърна в състава и вероятно ще запази мястото си, докато Колбек и Гарднър ще бъдат оставени на резервната скамейка. Маркос Ангелери, Симон Моноле, Майкъл Търнър, Фрейзър Кембъл и Крей Годнър са аут за срещата с карамелите, поради контузии.

Евертън за разлика от черните котки не се представя добре в последните няколко кръга, като карамелите успяха да вземат само 4 точки в последните си 4 мача от Висшата лига. В два от тях мърсисайдци записаха поражения - съответно при домакинството си на Стоук Сити и от Арсенал на "Емирейтс Стейдиъм", като и двете поражения бяха минимални с 1:0. Преди малко повече от седмица съставът на Дейвид Мойс успя да спечели само точка у дома срещу новака Норич Сити, като тима побърза да се реваншира, спечелвайки три точки срещу Суонзи след 1:0 на "Гудисън Парк".

Ройстън Дренте и Лиън Озмън вероятно ще започнат отновов като титуляри, след като се справиха добре при победата над лебедите. Шеймъс Коулмън е аут, поради травма, както и съотборниците му Виктор Аничебе и Джак Родуел.

Прогноза: Съндърланд - Евертън 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Съндърланд:


26 ноември Съндърланд - Уигън 1:2 (Висша лига)
04 декември Уулвърхемптън - Съндърланд 2:1 (Висша лига)
11 декември Съндърланд - Блекбърн 2:1 (Висша лига)
18 декември Тотнъм - Съндърланд 1:0 (Висша лига)
21 декември КПР - Съндърланд 2:3 (Висша лига)

Евъртън:

26 ноември Болтън - Евъртън 0:2 (Висша лига)
04 декември Евъртън - Стоук Сити 0:1 (Висша лига)
10 декември Арсенал - Евъртън 1:0 (Висша лига)
17 декември Евъртън - Норич 1:1 (Висша лига)
21 декември Евъртън - Суонзи 1:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Съндърланд - Евъртън


153 срещи
61 победи за Съндърланд
24 равенства
68 победи за Евъртън
Голова Разлика: 258:245 за Евъртън


Коефициенти от bet365:
Съндърланд - 2.40
Равен - 3.25
Евъртън - 3.00

Коефициенти от Offsidebet:
Съндърланд - 2.35
Равен - 3.15
Евъртън - 2.95

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
92