Ливърпул ще се реваншира за случилото се с Уигън


П. Пенков

Ливърпул ще се реваншира за случилото се с Уигън

Ливърпул - Блекбърн
Стадион: "Анфийлд", Ливърпул
Дата: 26.12.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Майк Джоунс


След разочароващото нулево равенство срещу Уигън преди седмица, съставът на Кени Далглиш посреща последния във временното класиране - Блекбърн в среща от 18-я кръг на английската Висша лига. Мърсисайдци не успяха да вземат трите точки при гостуването си на състава на Роберто Мартинес, като двата тима си разделиха по точка. Така Ливърпул остана на шестата позиция в подреждането с актив от 30 точки, само на две точки зад петия Арсенал, който отново се завърна на челните позиции.

Уругваецът Луис Суарес ще продължи да играе и в този мач, тъй като наказанието му ще влезе в сила при евентуален неуспех при обжалването му в срок от 14 дни. Крейг Белами може би ще остане на резервната скамейка, давайки шанс на Дирк Каут, докато Спиъринг се завръща отново в игра, след като беше наказан. Стивън Джерард ще присъства в групата за мача, след като почти напълно се възстанови от инфекцията в глезена си, но вероятно Кени Далглиш няма да рискува с физическото му състояние.

Блекбърн Роувърс трудно ще може да измъкне по точка от "Анфийлд", тъй като отбора се намира в тежко положение, като записа загуби в последните си три мача от Висшата лига, като освен това съставът на Стив Кийн е последен във временното подреждане с актив от 10 точки след 17 изминали кръга досега. Преди седмица Роувърс загуби у дома с 2:1 от предпоследния Болтън, като след мача мениджъра на домакините изрази сериозните си притеснения да не изгуби позицията си след негативното представяне на тима от началото на настоящата кампания.

Рубен Рочина може би ще замени неефективния Вукчевич, докато Салгадо остава аут. Вратарят Пол Робинсън е под въпрос, поради контузия в прасеца, като вероятно позицията му ще бъде заета от Марк Бън. Винченцо Грела, Гале Живе, Райън Нелсън, Мартин Олсон и Скот Дан също няма да фигурират срещу Ливърпул, поради травми.

Прогноза: Ливърпул - Блекбърн 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Ливърпул:


29 ноември Челси - Ливърпул 0:2 (Карлинг Къп)
05 декември Фулъм - Ливърпул 1:0 (Висша лига)
10 декември Ливърпул - КПР 1:0 (Висша лига)
18 декември Астън Вила - Ливърпул 0:2 (Висша лига)
21 декември Уигън - Ливърпул 0:0 (Висша лига)

Блекбърн:


29 ноември Кардиф - Блекбърн 2:0 (Карлинг Къп)
03 декември Блекбърн - Суонзи 4:2 (Висша лига)
11 декември Съндърланд - Блекбърн 2:1 (Висша лига)
17 декември Блекбърн - Уест Бромич 1:2 (Висша лига)
20 декември Блекбърн - Болтън 1:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Ливърпул - Блекбърн


118 срещи
51 победи за Ливърпул
35 равенства
32 победи за Блекбърн
Голова Разлика: 203:152 за Ливърпул


Коефициенти от bet365:

Ливърпул - 1.25
Равен - 5.50
Блекбърн - 13.00

Коефициенти от Offsidebet:
Ливърпул - 1.22
Равен - 5.75
Блекбърн - 13.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
148