Челси ще нанесе минимална загуба на котидъжрс


П. Пенков

Челси ще нанесе минимална загуба на котидъжрс

Челси - Фулъм
Стадион: "Стамфорд Бридж", Лондон
Дата: 26.12.2011г.
Час: 15:00
Съдия: Андре Маринър


В първи двубой от 18-я кръг от английската Висша лига, по време на коледните празници, лондончаните от Челси посрещат градския си съперник Фулъм в понеделник от 15:00 часа на стадион "Стамфорд Бридж". Домакините позволиха да бъдат настигнати от Арсенал, като в момента артилерисите са само на точка от четвъртата позиция, която все още се заема от съставът на Андре Вилаш-Боаш. Сините     успяха да вземат само 5 точки от последните си три мача от Висшата лига, като в това се крие причината, поради която топчиите успяха да ги доближат толкова. Три от тези пет точки бяха спечелени на 12 декември, когато Челси надигра временния лидер в класирането Манчестър Сити с 2:1 в Лондон, като така скъси разликата между двата тима от Манчестър. Седмица след този двубой сините се добраха са до точка при гостуването си на Уигън, а в межднния кръг регистрираха равенство 1:1 срещу Тотнъм на "Уайт Харт Лейн" - мач, след който мениджърът на сините остана недоволен от резултата, поради добрата игра на тима.

В срещата срещу Тотнъм Микел и Иванович получиха разтежения, като вероятно няма да вземат участие срещу Фулъм в понеделник. Рамиреш ще трябва да изтърпи наказанието, след като получи петия си жълт картон от началото на кампанията в двубоя срещу котиджърс. Давид Луиш остава под въпрос, но може би ще бъде повикан от мениджъра, поради контузията на Иванович, ако пък не Босингва ще трябва да се премести в средни позиции, а Ферейра да поеме десния фланг.

Съперникът Фулъм е 13-ти във временното подреждане, притежавайки актив от 18 точки, като досега тима е регистирал 4 победи, 6 равенства и 7 загуби. През миналата седмица котиджърс постигнаха победа с 2:0 у дома над Болтън Уондърърс, но в межднния кръг загуби отново на "Крейвън Котидж" с 5:0 от Манчестър Юнайтед, като последното попадение за червените дяволи беше дело на българина Димитър Бербатов. В този мач Фулъм беше надигран убедително от Юнайтед, като вероятно мениджъра Мартин Йол ще направи промени в състава, които не успя да се противопостави на тима воден от Сър Алекс Фъргюсън. Саймън Дейвис отново страда от контузя, като се присъединява към съотборниците си Марк Шварцер и Зденек Григера, които също са контузени. Стийв Сидуел е под въпрос, като състоянието му ще бъде обсъдено преди началото на двубоя.

Прогноза: Челси - Фулъм 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Челси:


03 декември Нюкасъл - Челси 0:3 (Висша лига)
06 декември Челси - Валенсия 3:0 (Шампионска лига)
12 декември Челси - Манчестър Сити 2:1 (Висша лига)
17 декември Уигън - Челси 1:1 (Висша лига)
22 декември Тотнъм - Челси 1:1 (Висша лига)

Фулъм:

05 декември Фулъм - Ливърпул 1:0 (Висша лига)
10 декември Суонзи - Фулъм 2:0 (Висша лига)
14 декември Фулъм - Одензе 2:2 (Лига Европа)
17 декември Фулъм - Болтън 2:0 (Висша лига)
21 декември Фулъм - Манчестър Юнайтед 0:5 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Челси - Фулъм


44 срещи
27 победи за Челси
14 равенства
3 победи за Фулъм
Голова Разлика: 76:40 за Челси


Коефициенти от bet365:
Челси - 1.30
Равен - 5.00
Фулъм - 12.00

Коефициенти от Offsidebet:
Челси - 1.28
Равен - 5.00
Фулъм - 11.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
148