Норич ще си тръгне без точка от Гудисън Парк


П. Пенков

Норич ще си тръгне без точка от Гудисън Парк

Евъртън - Норич
Стадион: "Гудисън Парк", Ливърпул
Дата: 17.12.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Лий Пробърт


В събота от 17:00 часа Евертън посреща новака Норич Сити в среща от 16-я кръг от английската Висша лига. Домакините записаха три загуби в последните си 5 мача, докато канарчетата не успя да вземат нито една точка в последните си две гостувания. В края на миналия месец мърсисайдци бяха в успешна серия от две поредни победи, но от началото на декември тима не е успял да добави нито една точка към временния си актив. Преди две седмици съставът на Дейвид Мойс загуби у дома с 1:0 от Стоук Сити, а уикенд по-късно претърпя поражение при гостуването си на "Емирейтс Стейдиъм". Така карамелите останаха на 12-та позиция във временното подреждане с 16 спечели точки.

Джак Родуел и Лиън Озмън са под въпрос, след като и двамата получиха разтежения по време на срещата с артилеристите преди седмица. Виктор Аничебе със сигурност пропуска мача с Норич, докато Ройсън Дренте ще премине късен фитнес тест преди началото на двубоя.

Гостите Норич Сити заемат средната 10-та позиция в класирането, като до момента тима е регистрирал общо 5 победи, 4 равенства и 6 загуби. Канарчетата се добраха до това място, след като преди седмица взеха трите точки у дома побеждавайки Нюкасъл с 4:2, като по този начин съставът на Пол Ламбърт се реваншира на феновете си за поражението, което тима регистира седмица по-рано при визитата си на лидера Манчестър Сити.

Брадли Джонсън може да намери място в титулярния състав на Норич за гостуването на Евертън, след като направи добро впечатление с играта си, след като влезе от резервната скамейка в двубоя със свраките. Мениджърът на канарчетата ще трябва да вземе решението дали да заложи на двама нападатели при визитата на "Гудисън Парк", след като през повечето по време от началото на кампания разчиташе само на един човек в атака.

Прогноза: Евертън - Норич Сити 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Евъртън:


05 ноември Нюкасъл - Евъртън 2:1 (Висша лига)
19 ноември Евъртън - Уулвърхемптън 2:1 (Висша лига)
26 ноември Болтън - Евъртън 0:2 (Висша лига)
04 декември Евъртън - Стоук Сити 0:1 (Висша лига)
10 декември Арсенал - Евъртън 1:0 (Висша лига)

Норич:

05 ноември Астън Вила - Норич 3:2 (Висша лига)
19 ноември Норич - Арсенал 1:2 (Висша лига)
26 ноември Норич - КПР 2:1 (Висша лига)
03 декември Манчестър Сити - Норич 5:1 (Висша лига)
10 декември Норич - Нюкасъл 4:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Евъртън - Норич

42 срещи
16 победи за Евъртън
13 равенства
13 победи за Норич
Голова Разлика: 61:54 за Евъртън


Коефициенти от bet365:

Евъртън - 1.61
Равен - 3.75
Норич - 6.00

Коефициенти от Offsidebet:
Евъртън - 1.57
Равен - 3.75
Норич - 6.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
106