Болтън и Астън Вила няма да се победят


Н. Гавазов

Болтън и Астън Вила няма да се победят

Болтън - Астън Вила
Стадион: "Рийбок Стейдиъм", Болтън
Дата: 10.12.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Фил Дауд

Миналата година срещата между двата отбора завърши при резултат 3:2 за Болтън. Домакините два пъти отстъпваха в резултата, но все пак достигнаха до победата. Сега обаче нещата са много различни от предишния сезон - „белите мъже" не се представят никак добре и регистрираха най-много загуби от всички отбори във Висшата лига на Англия -11, освен това, тимът на Оуен Койл е с най-много допуснати голове - 34. Като прибавим към всичко това, че в последните си шест мача „тротърсите" регистрираха пет поражения, нещата не изглеждат никак добре. В момента Болтън се намира на предпоследното място в групата с девет точки от 14 мача.

Астън Вила е девети в класирането, но разликата от зоната на изпадащите е само шест точки. Очевидно е , че тактиката на Маклийш засега дава нужните резултати - воденият от него отбор излиза за равенство и в много от случаите постига целите си. За това не бива да ни учудва факта, че бирмингамци имат в пасива си толкова загуби, колкото например Челси и Ливърпул и също така, че са тимът с най-много равенства в Лигата, а нападателите са отбелязали по-малко голове от тези на Болтън и Блекбърн например.

Централният защитник на Болтън Гари Кейхил ще може да излезе срещу бившия си клуб, след като от ФА анулираха червения му картон в мача срещу Тотнъм. Защитникът Дейвид Уотър обаче изтърпява наказание и ще наблюдава мача от трибуните. Другият екс-бирмингамец Рио-Кокър е включен в групата за мача, въпреки травмата на подколянното си сухожилие, но решение дали да участва в двубоя на „Рийбок" ще бъде взето в последния момент.

Вратарят на Вила Брад Гузан ще направи своя дебют през настоящия сезон във Висшата лига на мястото на Шей Гивън. Капитанът Стилян Петров и Стивън Айрлънд ще вземат участие в двубоя, за да заменят Джърмехн Джинас, който отпадна до края на сезона заради операция на ахилеса. Защитникът Ерик Личай е другата жертва в състава на гостите и ще се завърне към тренировки едва в края на календарната година.

В осем от последните си домакинства срещу Астън Вила в рамките на Висшата лига Болтън удържа само една победа. Хората на Оуен Койл изиграха седем мача у дома си през сегашния сезон, в които постигнаха само един път успех и усетиха горчивината от загубата шест пъти. Вила пък все още няма победа в седемте си мача навън. Всичко това изпраща автоматично предстоящият двубой в категорията „завързани". Впрочем, възможно ли е двубой от английското първенство да не бъде такъв? Според мен двата отбора ще се вкопчат в яростна битка и ще бъдат по-близо до равния резултат в нея, отколкото до това да се победят.

Коефициенти от bet365:
Болтън - 2.50
Равен - 3.30
Астън Вила - 2.87

Коефициенти от Offsidebet:
Болтън - 2.35
Равен - 3.20
Астън Вила - 2.95


Прогноза за мача: Болтън - Астън Вила 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
177