Ливърпул ще си тръгне с трите точки от Крейвън Котидж


П. Пенков

Ливърпул ще си тръгне с трите точки от Крейвън Котидж

Фулъм - Ливърпул
Стадион: "Крейвън Котидж", Лондон
Дата: 05.12.2011г.
Час: 22:00
Съдия: Кевин Френд


В последен двубой от 14-я кръг в английската Висша лига, Ливърпул гостува на "Крейвън Котидж", където ще се изправи срещу Фулъм в сблъсък за трите точки. В момента домакините са 16-ти в подреждането само на 2 точки разлика от зоната на изпадащите. Последната победа на котиджърс в първенството беше в края на месец октомври, когато състава на Мартин Йол победи Уигън Атлетик като гост с 2:0. След този успех лондончани регистрираха поражение при домакинството си на Тотнъм с 3:1, а в последните два изминали кръга от шампионата Фулъм записа равенства съответно срещу Съндърланд и Арсенал.

Стийв Сидуел е аут за предстоящата среща, тъй като все още се възстановява от оперирана херния. Брайън Руиз започна като титуляр срещу Арсенал, като вероятно ще запази мястото си, след като Клинт Демпси ще играе на протиположния фланг.

Ливърпул записа два добри резултата срещу трудни противници в последните два изминали кръга от Висшата лига. В първият от тях мърсисайдци победиха Челси с 2:1 като гости на "Стамфорд Бридж", а седмица по-късно взеха точка от лидера Манчестър Сити, след като двубоя между тях на "Анфийлд" завърши при резултат 1:1. Другата добра новина за състава на Кени Далглиш беше продължаването на тима в полуфиналната фаза на турнира Карлинг Къп, след като през тази седмица червените надиграха Челси с 2:0 и така си осигуриха участие напред, където ще се изправят срещу гражданите.

Крейг Белами отново се очаква да бъде титуляр, след като изигра важна роля мачовете срещу лондончани. Анди Керъл може да бъде оставен на резервната скамейка, след като пропусна да вкара дузпата срещу Челси. През настоящата седмица стана ясно, че Лукаш ще бъде аут до края на настоящия сезон, поради сериозна контузия в коляното, която получи по време на срещата във вторник.

Прогноза: Фулъм - Ливърпул 0:2

Последни 5 изиграни срещи:

Фулъм:

03 ноември Фулъм - Висла Краков 4:1 (Лига Европа)
06 ноември Фулъм - Тотнъм 1:3 (Висша лига)
19 ноември Съндърланд - Фулъм 0:0 (Висша лига)
26 ноември Арсенал - Фулъм 1:1 (Висша лига)
01 декември Твенте - Фулъм 1:0 (Лига Европа)

Ливърпул:

29 октомври Уест Бромич - Ливърпул 0:2 (Висша лига)
05 ноември Ливърпул - Суонзи 0:0 (Висша лига)
20 ноември Челси - Ливърпул 1:2 (Висша лига)
27 ноември Ливърпул - Манчестър Сити 1:1 (Висша лига)
29 ноември Челси - Ливърпул 0:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Фулъм - Ливърпул

38 срещи
7 победи за Фулъм
11 равенства
20 победи за Ливърпул
Голова Разлика: 65:34 за Ливърпул

Коефициенти от bet365:
Фулъм - 3.50
Равен - 3.40
Ливърпул - 2.10

Коефициенти от Offsidebet:
Фулъм - 3.30
Равен - 3.25
Ливърпул - 2.10

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
149