Челси ще си тръгне само с точка от Сейнт Джеймсис Парк


П. Пенков

Челси ще си тръгне само с точка от Сейнт Джеймсис Парк

Нюкасъл - Челси
Стадион: "Спортс Директ Арена", Нюкасъл
Дата: 03.12.2011г.
Час: 14:45
Съдия: Майк Дийн


В двубой от 14-я кръг от английската Висша лига, Нюкасъл Юнайтед посреща Челси на стадион "Спортс Директ Арена". Воденият от мениджъра Алън Пардю тим е четвърти във временното класиране, на 2 точки от третия Тотнъм и на цели 7 от лидера Манчестър Сити. Преди две седмици свраките регистираха първото си поражение от началото на кампания, след като загубиха с 3:1 при гостуването си на Сити, а в следващия кръг тима успя да вземе само точка при визитата си на Манчестър Юнайтед, двубой завършил при равенство 1:1.

Мениджърът Алън Пардю няма да може да разчита на Хонас Гутиерес, който пропуска срещатата с Челси, поради наказание. Силвен Марво все още е контузен заедно с Чейк Тиоте, като се очаква да бъда заместени отново от Дани Гутри и Сами Амеоби. Леон Бест остава под въпрос, което означава, че Демба Ба вероятно ще играе сам в нападение.

Съперникът им този кръг Челси се свлече до петата позиция в подреждането, след като загуби ценни точки след лошото си представяне през последните няколко кръга във Висшата лига. Преди две седмици съставът на Андре Вилаш-Боаш претърпя поражение пред собствена публика, след като сините бяха надиграни с 2:1 от Ливърпул. Освен това през средата на настоящата седмица мърсисайдци отново победиха лондончани, този път с 2:0, като по този начин състава на Кени Далглиш си осигури участие на полуфиналната фаза на турнира Карлинг Къп. В края на миналия месец Челси успя да зарадва феновете си, постигайки класически успех у дома с 3:0 над Уулвърхемптън.

Младият полузащитник Ориел Ромеу, който започна като титуляр в последните 2 срещи на тима може да загуби мястото си, след като Микел и Мейрелеш бяха оставени да почиват тази седмица. Фернандо Торес вероятно ще бъде оставен на резервната скамейка, след като не се представи убедително срещи бившия си тим Ливърпул. Давид Луиш също може да започне от скамейката, докато Джон Тери се завръща отново като титуляр.

Прогноза: Нюкасъл - Челси 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Нюкасъл:

26 октомври Блекбърн - Нюкасъл 4:3 сл. прод. (Карлинг Къп)
31 октомври Стоук Сити - Нюкасъл 1:3 (Висша лига)
05 ноември Нюкасъл - Евъртън 2:1 (Висша лига)
19 ноември Манчестър Сити - Нюкасъл 3:1 (Висша лига)
26 ноември Манчестър Юнайтед - Нюкасъл 1:1 (Висша лига)

Челси:

05 ноември Блекбърн - Челси 0:1 (Висша лига)
20 ноември Челси - Ливърпул 1:2 (Висша лига)
23 ноември Байер Леверкузен - Челси 2:1 (Шампионска лига)
26 ноември Челси - Уулвърхемптън 3:0 (Висша лига)
29 ноември Челси - Ливърпул 0:2 (Карлинг Къп)


Досегашни срещи:

Нюкасъл - Челси

126 срещи
41 победи за Нюкасъл
34 равенства
51 победи за Челси
Голова Разлика: 182:161 за Челси


Коефициенти от bet365:
Нюкасъл - 3.80
Равен - 3.40
Челси - 2.00

Коефициенти от Offsidebet:
Нюкасъл - 3.75
Равен - 3.30
Челси - 1.95

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
181