Юнайтед ще задържи добрия си рекорд на гости на Вила


И. Ангелов

Юнайтед ще задържи добрия си рекорд на гости на Вила

Манчестър Юнайтед пътува до Астън Вила днес и ще се надява да няма повече подхлъзвания в преследването на Манчестър Сити за битката на върха. След като завърши наравно с Нюкасъл тима не успя да се възползва от равенството на градския съперник миналия уикенд и това тормози Сър Алекс. От 1996 "Червените дяволи" не са губили на "Вила Парк", но това не успокоява мениджъра.

Димитър Бербатов и близнаците Да Силва се присъединиха към увеличаващ се лист контузени футболисти в тима на Юнайтед. Както е ясно Андерсон, Клевърли и Оуен няма да се завърнат в близко бъдеще по терените, но Сър Алекс потвърди, че има достатъчно силен състав за този мач.

Стилиян Петров се завръща за тима на Вила след като бе контузен. Джинас, Делф, Банан и Аирлънд пък ще се борят за място до него, което е добра новина за Алекс МакЛийш.

Гостуванията се очертават добри за Юнайтед през тази кампания. Те държат най-добрия рекорд за допуснати попадения като гост през годината, като само на 3 пъти са допускали попадение на гости. Това заедно с факта, че Юнайтед типично не губи на този стадион, прехвърля инициативата на гостите, които трябва да се стремят към първото място и Ман Сити. 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
205