Челси и Ливърпул ще завършат наравно в редовното време


П. Пенков

Челси и Ливърпул ще завършат наравно в редовното време

Челси - Ливърпул
Стадион: "Стамфорд Бридж", Лондон
Дата: 29.11.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Фил Дауд


Челси приема Ливърпул на стадион "Стамфорд Бридж" в двубой от четвъртфиналната фаза на турнира Карлинг Къп. Съставът на
Андре Вилаш-Боаш стига до този етап на надпреварата, след като в миналия кръг отстрани Евертън като гост с 2:1 на "Гудисън Парк", като победното попадение за лондончани не беше отбелязано в редовното време на двубоя, тъй като в него дватата отбора завършиха нарвно 1:1. Сините са пети във временното подреждане в английската Висша лига, след като преди две седмици не успяха да спечелят нито точка при домакинството си на Ливърпул, губейки от мърсисайдци с 2:1 пред собствена публика. Седмица по-късно след двубоя с червените, Челси се реваншира за поражението, постигайки класически успех у дома срещу отбора на Уулвърхемптън.

Майкъл Есиен е контузен в състава на Челси, докато Лампард и Торес може да излязат като титуляри срещу Ливърпул, след като изиграха само по 20 минути в събота. Андре Вилаш-Боаш отново заяви, че в този турнир желае да даде шанс на младите играчи, което означава, че Бертранд и Лукаку със сигурност ще намерят място на терена.

Ливърпул се представи добре в последните два кръга от Висшата лига, след като успя да вземе 4 точки от два мача срещу силни противници. Както вече споменах отборът на Кени Далглиш измъкна трите точки при визитата си на "Стамфорд Бридж", но не успя да повтори успеха и седмица по-късно, когато червените приеха Манчестър Сити на "Анфийлд". Тогава гражданите първи откриаха резултата в срещата, но само няколко минути по-късно Ливърпул намери начин да вкара топката във вратата на Джо Харт. В края на двубоя двата тима имаха сериозни положения за гол, но Рейна и Харт успяваха да парират. В момента Ливърпул заемат шестата позиция в класирането с актив от 23 точки, с 2 по-малко от Челси и на 5 точки разлика от Тотнъм.

Анди Керъл вероятно ще партнира на Луис Суарес в атакуващ план за мърсисайдци. Джейми Карагър се очаква да се завърне в игра, след като лекуваше контузия и беше оставен на резервната скамейка през уикенд. Единственият, който със сисгурност пропуска двубоя с Челси е капитанът на тима Стивън Джерард, който страда от инфекция на глезена.

Прогноза: Челси - Ливърпул 1:1 РВ

Последни 5 изиграни срещи:

Челси:

01 ноември Генк - Челси 1:1 (Шампионска лига)
05 ноември Блекбърн - Челси 0:1 (Висша лига)
20 ноември Челси - Ливърпул 1:2 (Висша лига)
23 ноември Байер Леверкузен - Челси 2:1 (Шампионска лига)
26 ноември Челси - Уулвърхемптън 3:0 (Висша лига)

Ливърпул:

26 октомври Стоук Сити - Ливърпул 1:2 (Карлинг Къп)
29 октомври Уест Бромич - Ливърпул 0:2 (Висша лига)
05 ноември Ливърпул - Суонзи 0:0 (Висша лига)
20 ноември Челси - Ливърпул 1:2 (Висша лига)
29 ноември Ливърпул - Манчестър Сити 1:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Челси - Ливърпул

151 срещи
51 победи за Челси
33 равенства
67 победи за Ливърпул
Голова Разлика: 227:207 за Ливърпул


Коефициенти от bet365:
Челси - 1.83
Равен - 3.50
Ливърпул - 4.33

Коефициенти от Offsidebet:
Челси - 1.80
Равен - 3.30
Ливърпул - 4.20

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
222