Астън Вила ще спечели трудно на Либърти Стейдиъм


П. Пенков

Астън Вила ще спечели трудно на Либърти Стейдиъм

Суонзи - Астън Вила
Стадион: "Либърти", Суонзи
Дата: 27.11.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Нийл Суарбрик

Новакът Суонзи Сити приема Астън Вила на "Либърти Стейдиъм" в ранния двубой от неделния ден от 13-я кръг в английската Висша лига. Лебедите от началото на кампания са допуснали само 2 гола у дома, докато Вила ще търсят първата си победа като гост през този сезон. Съставът на Брендън Роджърс е 14-ти във временното подреждане, притежавайки актив от 13 точки, с цели 4 повече от Болтън, който оглавява подреждането в зоната на изпадащите. В последнте три изминали кръга от първенството Суонзи успя да инкасира общо 4 точки. Три от тях бяха спечелени в края на месец октомври, когато състава победи у дома Болтън с 3:1. Седмица по-късно лебедите си тръгнаха с трудна и много ценна точка от гостуването си на Ливърпул. Миналият уикенд обаче уелския тим се върна отново към пораженията, след като бе надигран с 1:0 пред собствена публика от Манчестър Юнайтед.

Мениджърът на Суонзи Брендън Роджърс може би ще върне Джоуи Алън в титулярния състав. Уеслкият национал беше оставен на резервната скамейка срещу червените дяволи, поради болки в прасеца, но вече е напълно възстановен. Централният полузащитник Стивън Коулкър се завърна към тренировки, след прекарана контузия в коляното, но вероятно мениджъра няма да рискува със здравето му.

Астън Вила заема четири позици по-напред в класирането от Суонзи, но притежава само 2 точки в повече от лебедите. В началото на месеца бирмингамци спечелиха ценни три точки при домакинството си на новака Норич Сити, побеждавайки канарчетата с минималното 3:2. Две седмици по-късно Тотнъм беше отбора, който нанесе общо третата загуба от началото на сезона за Астън Вила, след като шпорите надиграха състава на Алекс МакЛийш с 2:0 пред собствена публика на "Уайт Харт Лейн".

Привлеченият под наем във Астън Вила халф на Тотнъм - Джермейн Джинас се завръща в състава за мача със Суонзи. Джинас нямаше право да играе срещу бившия си клуб в миналия кръг. Капитанът Стилиян Петров все още се опитва да се пребори с разтежението, което лекува.

Прогноза: Суонзи Сити - Астън Вила 0:1

Последни 5 изиграни срещи:

Суонзи:

15 октомври Норич - Суонзи 3:1 (Висша лига)
22 октомври Уулвърхемптън - Суонзи 2:2 (Висша лига)
29 октомври Суонзи - Болтън 3:1 (Висша лига)
05 ноември Ливърпул - Суонзи 0:0 (Висша лига)
19 ноември Суонзи - Манчестър Юнайтед 0:1 (Висша лига)

Астън Вила:

15 октомври Манчестър Сити - Астън Вила 4:1 (Висша лига)
22 октомври Астън Вила - Уест Бромич 1:2 (Висша лига)
29 октомври Съндърланд - Астън Вила 2:2 (Висша лига)
05 ноември Астън Вила - Норич 3:2 (Висша лига)
21 ноември Тотнъм - Астън Вила 2:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Суонзи - Астън Вила

4 срещи
2 победи за Суонзи
0 равенства
2 победи за Астън Вила
Голова Разлика: 7:4 за Астън Вила


Коефициенти от bet365:
Суонзи - 2.25
Равен - 3.25
Астън Вила - 3.25

Коефициенти от Offsidebet:
Суонзи - 2.10
Равен - 3.30
Астън Вила - 3.30

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
184