Уулвс ще си тръгне без точка от Лондон


П. Пенков

Уулвс ще си тръгне без точка от Лондон

Челси - Уулвърхемптън
Стадион: "Стамфорд Бридж", Лондон
Дата: 26.11.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Лий Мейсън


17-ят във временното класиране Уулвърхемптън гостува в събота на Челси, в среща от 13-я кръг от английската Висша лига. Съставът на Андре Вияш-Боаш отстъпи четвъртата позиция в класирането и вече е пети с актив от 22 точки. Причината за това се крие в резултата, който лондончани постигнаха преди седмица у дома срещу Ливърпул. Тогава сините бяха надиграни минимално с 2:1 пред собствена публика, резултат, който помогна на Тотнъм да заема третото място в подреждането. Ситуацията с Челси в Шампионска лига също не е толкова добра, тъй като тима е втори в Група Е с актив от 8 точки, толкова колкото има и третия Валенсия, което означава че пред лондончани има реалната възможност след Нова година да заиграят в турнира Лига Европа.

Добрата новина за домакините е, че Ашли Коул се очаква да бъде на линия за съботния сблъсък. Левият бранител пропусна загубата в сряда с 2:1 от Байер Леверкузен, поради болки в глезена, но успя да се възстанови. Единственият отсъстващ от състава на Челси е Майкъл Есиен, който лекува дългосрочна травма в коляното си.

Уулвърхемптън успя да се измъкна от опасната зона и вече е 17-ти с актив от 11 точки, с 2 повече от отбора на Болтън, който оглавява подреждането в зоната на изпадащите. Причината вълците да успеят да се измъкнат е благодарение на победата, която постигна тима в началото на този месец, побеждавайки Уигън с 3:1 на стадион "Молиню". Две седмици по-късно обаче Уулвс се завърнаха отново към пораженията, след като бяха надиграни с 2:1 от Евертън на стадион "Гудисън Парк".

Полузащитниците на вълците Джейми О'Хара и Стивън Хънт ще трябва да изтърпя наказанието си за една ссреща, след като и двамата натрупаха по пет жълти картона от началото на кампанията. Мат Джарвис и Адлен Гуердиора ще бъдат техните заместници в състава на Мик Макарти, докато Роналд Зубар е готов да се завърне в игра след близо 9-месечно отсъствие.

Прогноза: Челси - Уулвърхемптън 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Челси:

29 октомври Челси - Арсенал 3:5 (Висша лига)
01 ноември Генк - Челси 1:1 (Шампионска лига)
05 ноември Блекбърн - Челси 0:1 (Висша лига)
20 ноември Челси - Ливърпул 1:2 (Висша лига)
23 ноември Байер Леверкузен - Челси 2:1 (Шампионска лига)

Уулвърхемптън:

22 октомври Уулвърхемптън - Суонзи 2:2 (Висша лига)
26 октомври Уулвърхемптън - Манчестър Сити 2:5 (Карлинг Къп)
29 октомври Манчестър Сити - Уулвърхемптън 3:1 (Висша лига)
06 ноември Уулвърхемптън - Уигън 3:1 (Висша лига)
19 ноември Евъртън - Уулвърхемптън 2:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Челси - Уулвърхемптън

76 срещи
24 победи за Челси
18 равенства
34 победи за Уулвърхемптън
Голова Разлика: 153:132 за Уулвърхемптън


Коефициенти от bet365:
Челси - 1.22
Равен - 6.00
Уулвърхемптън - 15.00

Коефициенти от Offsidebet:
Челси - 1.22
Равен - 5.75
Уулвърхемптън - 12.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
136