Уигън ще сложи край на серията от осем поредни загуби


П. Пенков

Уигън ще сложи край на серията от осем поредни загуби

Уигън - Блекбърн
Стадион: "DW Стейдиъм", Уигън
Дата: 19.11.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Андре Маринър

Уигън и Блекбърн Роувърс се изправят в един срещу в дербито на изпадащите, което ще бъде част от 12-я кръг на английската Висша лига. Домакините Латикс са последни във временното подреждане, притежавайки актив едва от 5 точки след 11 изминали кръга, като състава е постигнал общо досега 1 победа, 2 равенства и цели 8 загуби. Отборът воден от мениджъра Роберто Мартинес се намира в изключително негативна серия от осем поредни загуби от началото на настоящата кампания. Последната от тях беше преди две седмици, когато Уигън претърпя поражение с 3:1 при гостуването си на Уулвърхемптън Уондърърс.

Бранителят на домакините Антолин Алкарас ще пропусне съботния двубой, поради наказание. Парагвайският национал ще трябва да изтърпи наложеното му наказание за 3 срещи, поради нарушението, което извърши срещу Ричард Стиърман от състава на вълците. Мениджърът Роберто Мартинес ще може да разчита на почти всички свои играчи, като капитана на тима Гари Коулдуел се завръща отново в игра, след като изтърпя наказанието си.

Блекбърн Роувърс също заемат позиция в опасната зона, като в момента са 19-ти с актив едва от 6 точки, но в точка повече от съперника им този кръг. Съставът на Стив Кийн продължи напред в борбата за трофея в турнира Карлинг Къп, след като в двубой от четвъртия кръг на надпреварата отстрани Нюкасъл с 4:3, като победното попадение за Роувърс беше отбелязано в добавеното време на срещата. След този двубой Блекбърн успя да спечели само една точка във Висшата лига. Това се случи при гостуването на новака Норич Сити, завършило наравно 3:3, а седмица по-късно  Блекбърн не успя да спечели нищо у дома, след като претърпя минимална загуба с 1:0 от Челси.

Бранителят на Конго Крис Самба поднови тренировки през тази седмица, след като страдаше от разтежение и се чувства готов за игра. Скот Дан и Микел Салгадо вероятно ще заемат място в титулярния състав, след като не успя да вземат участие в последните срещи на тима. Симон Вукчевич е аут, поради счупен нос, който нарани по време на мач с националния отбор на Черна гора.

Прогноза: Уигън - Блекбърн 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Уигън:

01 октомври Астън Вила - Уигън 2:0 (Висша лига)
15 октомври Уигън - Болтън 1:3 (Висша лига)
22 октомври Нюкасъл - Уигън 1:0 (Висша лига)
29 октомври Уигън - Фулъм 0:2 (Висша лига)
06 ноември Уулвърхемптън - Уигън 3:1 (Висша лига)

Блекбърн:

15 октомври КПР - Блекбърн 1:1 (Висша лига)
23 октомври Блекбърн - Тотнъм 1:2 (Висша лига)
26 октомври Блекбърн - Нюкасъл 4:3 сл. прод. (Карлинг Къп)
29 октомври Норич - Блекбърн 3:3 (Висша лига)
05 ноември Блекбърн - Челси 0:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уигън - Блекбърн

12 срещи
3 победи за Уигън
2 равенства
7 победи за Блекбърн
Голова Разлика: 25:18 за Блекбърн


Коефициенти от bet365:
Уигън - 2.50
Равен - 3.25
Блекбърн - 2.87

Коефициенти от Offsidebet:
Уигън - 2.35
Равен - 3.25
Блекбърн - 2.88

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
115