Съндърланд и Фулъм ще си разделят по точка


П. Пенков

Съндърланд и Фулъм ще си разделят по точка

Съндърланд - Фулъм
Стадион: "Стейдиъм ъф Лайт", Съндърланд
Дата: 19.11.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Антъни Тейлър


В друг двубой от съботния ден от 12-я кръг в английската Висша лига, Фулъм гостува на "Стейдиъм ъф Лайт", където ще се изправи срещу Съндърланд в битка за трите точки. Черните котки нямат поражение в последните си три срещи през собствена публика, докато гостите от Лондон загубиха три от последните си четири двубоя от Висшата лига. Съндърланд в момента се намира само на точка от опасната зона, заемайки 15-та позиция в подреждането с актив едва от 10 точки. Съставът на Стив Брус е доста колеблив в представанянето си в последните няколко седмици, като тима регистира три различни резулата в последните си три мача от първенството. На 22 октвомри черните котки записаха втория си успех от началото на кампанията, побеждавайки като гост Болтън с 2:0. Седмица по-късно обаче, Съндърланд успя да измъкне само точка у дома, след като завърши наравно 2:2 срещу Астън Вила. Преди две седмици тима на Стив Брус се върна отново към пораженията, след като загуби гостуването си на Манчестър Юнайтед с минималното 1:0.

Ключовият полузащитник на домакините Себастиан Ларсон е аут, поради наказание. Шведският национал ще трябва да пропусне един двубоя, след като натрупа 5-я си жълт картон от началото на кампанията, докато съотборника му в предни линии Конър Уикмън продължава да лекува контузия в коляното. Бранителят Тайтъс Брамъл е аут, поради силни болки в коляното си, докато Симон Миноле и Крейг Гордън са дългосрочно отсъстващи.

Фулъм също притежава 10 точки в актива си след 11 изминали кръга от Висшата лига, като котиджърс имат по-лоша голова разлика от съперника си този кръг, който е само на позиция пред тях. Фулъм е втори във временното подреждане в група К на турнира Лига Европа, като над него е отбора на Твенте, който притежава три точки повече от лондончани. Трети са съответно Одензе, а Висла Краков са последни с по-лоша голова разлика от датския тим. Преди две седмици съставът на Мартин Йол записа петото си поражение от началото на сезона, след като Фулъм загуби у дома с 3:1 от Тотнъм.

Националът на Ейре Стивън Кели няма да може да помогне на котиджърс, тъй като страда от болки в слабините, като се присъединява към лазарета на клуба, където още се намират Арън Хюс и Зденек Григера. Халфът Стийв Сидуел продължава възстановяването си от херния, като се очаква да премине късен фитнес тест.

Прогноза: Съндърланд - Фулъм 0:0

Последни 5 изиграни срещи:

Съндърланд:

01 октомври Съндърланд - Уест Бромич 2:2 (Висша лига)
16 октомври Арсенал - Съндърланд 2:1 (Висша лига)
22 октомври Болтън - Съндърланд 0:2 (Висша лига)
29 октомври Съндърланд - Астън Вила 2:2 (Висша лига)
05 ноември Манчестър Юнайтед - Съндърланд 1:0 (Висша лига)

Фулъм:

20 октомври Висла Краков - Фулъм 1:0 (Лига Европа)
23 октомври Фулъм - Евъртън 1:3 (Висша лига)
29 октомври Уигън - Фулъм 0:2 (Висша лига)
03 ноември Фулъм - Висла Краков 4:1 (Лига Европа)
06 ноември Фулъм - Тотнъм 1:3 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Съндърланд - Фулъм

28 срещи
8 победи за Съндърланд
9 равенства
11 победи за Фулъм
Голова Разлика: 33:29 за Фулъм


Коефициенти от bet365:
Съндърланд - 2.30
Равен - 3.25
Фулъм - 3.20

Коефициенти от Offsidebet:
Съндърланд - 2.25
Равен - 3.15
Фулъм - 3.10

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
130