Ливърпул едва ли ще запише първата си домакинска загуба за сезона


П. Пенков

Ливърпул едва ли ще запише първата си домакинска загуба за сезона

Ливърпул - Суонзи
Стадион: "Анфийлд", Ливърпул
Дата: 05.11.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Фил Дауд


Единадесетият кръг от английската Висша лига противопоставя един срешу друг отборите на Ливърпул и Суонзи. Мърсисайдци нямат регистирано поражение у дома досега през кампанията, докато съперника Суонзи е успя да спечели само една от възможни 15 при гостуванията си. Съставът на Кени Далглиш се изкачи до шестата позиция във временното класиране, след като записа победа с 2:0 преди седмица при гостуването си на Уест Бромич Албиън. Освен това червените продължават напред в турнира Карлинг Къп, след като отстраниха от борбата Стоук Сити след 2:1 на "Британия Стейдиъм". След проведеният жребий стана ясно, че Ливърпул ще трябва да се изправи срещу Челси в следващия кръг от надпреварата.

Капитанът на домакините Стивън Джерард ще пропусне двубоя със Суонзи, поради инфекция в глезена. Това означава, че Хендерсън отново ще заеме позицията мму в средата на терената, както преди седмица. Бранителят Джейми Карагър страда от болки в прасеца, който получи в срещата с Бромич, като състоянието му ще се определи след късен фитнес тест.

Отборът на Суонзи досега се представя добре във Висшата лига, с оглед на статута си на новак. В момента либедите се намират на 10-та позиция в класирането, като тима е регистирал общо 3 победи, 3 равенства и 4 загуби. В последните три изминали кръга, Суонзи записа три различни резултата. Първият от тях беше поражение с 3:1 като гост на Норич, а втория равенство 2:2 на стадион "Молиню". Преди седмица тима регистира 3-та си победа за сезона, надигравайки у дома Болтън с 3:1.

Мениджърът Брендън Роджсън заяви, че е доволен от завръщането в игра на Кеми Августен. Холандският полузащитник беше аут в продължение на шест седмици, поради разтежение, като веорятно ще започне двубоя на "Анфийлд" от резервната скамейка. Стивън Доби вероятно също ще се завърне в игра, след като лекува травма в коляното.

Прогноза: Ливърпул - Суонзи 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Ливърпул:


15 октомври Ливърпул - Манчестър Юнайтед 1:1 (Висша лига)
18 октомври Рейнджърс - Ливърпул 1:0 (Приятелска среща)
22 октомври Ливърпул - Норич 1:1 (Висша лига)
26 октомври Стоук Сити - Ливърпул 1:2 (Карлинг Къп)
29 октомври Уест Бромич - Ливърпул 0:2 (Висша лига)

Суонзи:

24 септември Челси - Суонзи 4:1 (Висша лига)
02 октомври Суонзи - Стоук Сити 2:0 (Висша лига)
15 октомври Норич - Суонзи 3:1 (Висша лига)
22 октомври Уулвърхемптън - Суонзи 2:2 (Висша лига)
29 октомври Суонзи - Болтън 3:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Ливърпул - Суонзи


4 срещи
2 победи за Ливърпул
1 равенство
1 победа за Суонзи
Голова Разлика: 8:4 за Ливърпул


Коефициенти от bet365:
Ливърпул - 1.29
Равен - 5.50
Суонзи - 10.00

Коефициенти от Offsidebet:

Ливърпул - 1.30
Равен - 4.75
Суонзи - 10.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
144