Суонзи и Болтън ще си поделят по точка


П. Пенков

Суонзи и Болтън ще си поделят по точка

Суонзи - Болтън
Стадион: "Либърти", Суонзи
Дата: 29.10.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Марк Клатънбърг


В събота от 17:00 часа на стадион "Либърти" Суонзи Сити и Болтън се изправят един срещу друг в двубой от десетия кръг от английската Висша лига. Лебедите са 15-ти във временното подреждане, притежавайки 9 точки в своя актив, което с 3 точки повече от Болтън, като Тротърс заемат позиция в зоната на изпадащите. Съставът на Брендън Роджърс изгуби ценни точки в последните два кръга на първенсвото. Преди две седмици Суонзи Сити не успя да се противопостави на Норич Сити и загуби с 3:1 на стадион "Керъу Роуд". Седмица по-късно Суонзи гостува на Уулвърхемптън, като измъкна само точка, след като двубоя на "Молиню" завърши при равенство 2:2.

Халфът на домакините Кеми Августен се завърна към тренировки, след като се възстанови от разтежение, докато Стивън Коулкър вероятно ще се завърне в игра за срещата с Манчестър Юнайтед през следващия месец, тъй като все още лекува контузия в коляното. Нападателят Дани Греъм ще търси да продължи головата си серия, след като отбеляза три гола в последните 3 гостувания на тима.

Болтън е 18-ти във временното класиране, като тима успя да натрупа актив само от 6 точки след деветте изминали кръга от Висша лига. През средата на тази седмица Тротърс отпаднаха от борбата в турнира Карлинг Къп, след като загубиха с 2:1 от Арсенал в четвъртия кръг от надпреварата. Освен това през миналия уикенд съставът на Оуен Койл регистира поражение пред собствена публика с 2:0 от Съндърланд.

Бранителят на Болтън Дедрик Боята е под съмнение за съботния сблъсък със Суонзи. Боята, който беше привлечен под наем от Манчестър Сити, е на разположение, след като не можеше да участа срещу Арсенал през средата на седмицата. Фабрис Муамба и Марк Дейвис се надява да запазят титулярните си позици, след като впечатлиха с представянето си срещу артилеристите.

Прогноза: Суонзи - Болтън 2:2

Последни 5 изиграни срещи:

Суонзи:


17 септември Суонзи - Уест Бромич 3:0 (Висша лига)
24 септември Челси - Суонзи 4:1 (Висша лига)
02 октомври Суонзи - Стоук Сити 2:0 (Висша лига)
15 октомври Норич - Суонзи 3:1 (Висша лига)
22 октомври Уулвърхемптън - Суонзи 2:2 (Висша лига)

Болтън:

24 септември Арсенал - Болтън 3:0 (Висша лига)
02 октомври Болтън - Челси 1:5 (Висша лига)
15 октомври Уигън - Болтън 1:3 (Висша лига)
22 октомври Болтън - Съндърланд 0:2 (Висша лига)
25 октомври Арсенал - Болтън 2:1 (Карлинг Къп)


Досегашни срещи:

Суонзи - Болтън

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА



Коефициенти от bet365:
Суонзи - 2.10
Равен - 3.30
Болтън - 3.60

Коефициенти от Offsidebet:
Суонзи - 2.05
Равен - 3.20
Болтън - 3.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
123