Надъхан Юнайтед ще победи Евертън на Гудисън Парк


И. Ангелов

Надъхан Юнайтед ще победи Евертън на Гудисън Парк

Евъртън - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Гудисън Парк", Ливърпул
Дата: 29.10.2011г.
Час: 14:00
Съдия: Марк Холси

Отборите на Евертън и Манчестър Юнайтед се срещат отново в пореден кръг от Висшата лига в една среща, предвещаваща зрелище, много голове и един нахъсан Юнайтед, който гостува в мърсисайд, където домакините навлизат в стабилна форма. Последният спектакъл тук завърши 3:3, като Юнайтед допусна 2 гола в добавеното време. Сега момчетата на Сър Алекс са повече от решени да не допуснат грешка.

За Евертън това ще е втори тежък мач поред, след като злощастно той бе елиминиран от Челси в Купата на лигата през седмицата, намирайки се в изгодна позиция в мача. Освен това в късните минути на продълженията Ройстън Дренте си изкара червен картон, така че мърсисайдци няма да могат да се опрат на неговите услуги в този ден - това е лоша новина, тъй като той е най-стабилно представящият се играч в последно време за тима.

Дейвид Мойс ще опита да прокара схемата 4-5-1, тъй като на "Гудисън Парк" в момента има дефицит на нападатели, след продажбата на Бекфорд и контузията на Аничебе. Саха изглежда ще започне срещу бившите си работодатели, като той показа в мача срещу Челси, че винаги е готов да вкара. Фил Невил също може да получи титулярно място, както и Тим Кейхил, като двамата получиха травми през седмицата.

Сър Алекс има много опции за този двубой. През седмицата той частично се реабилитира за най-голямата загуба на "Олд Трафорд" от 1930-та година насам, побеждавайки Олдършот с 3:0. След мача той призна, че футболистите, които са играли, са му дали много храна за размисъл, като най-добре в тази среща се представиха Том Клевърли и Димитър Бербатов. Изглежда те ще намерят място в титулярите за Евертън.

Уейн Рууни е едно от сигурните лица в този мач. Традиционно той играе най-добре срещу този съперник, сякаш хранейки се от дразгите с публиката. Бонус факт за момчетата на Сър Алекс е, че Евертън е побеждавал Юнайтед на "Гудисън" само 3 пъти от основаването на Висшата лига насам. Освен това, Юнайтед не е губил 2 мача поред в лигата от над 31 срещи поред. 

Последни 5 изиграни срещи:

Евъртън:

24 септември Манчестър Сити - Евъртън 2:0 (Висша лига)
01 октомври Евъртън - Ливърпул 0:2 (Висша лига)
15 октомври Челси - Евъртън 3:1 (Висша лига)
23 октомври Фулъм - Евъртън 1:3 (Висша лига)
26 октомври Евъртън - Челси 1:2 сл. прод. (Карлинг Къп)

Манчестър Юнайтед:

01 октомври Манчестър Юнайтед - Норич 2:0 (Висша лига)
15 октомври Ливърпул - Манчестър Юнайтед 1:1 (Висша лига)
18 октомври Оцелул Галац - Манчестър Юнайтед 0:2 (Шампионска лига)
23 октомври Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити 1:6 (Висша лига)
25 октомври Олдършот Таун - Манчестър Юнайтед 0:3 (Карлинг Къп)

Досегашни срещи:

Евъртън - Манчестър Юнайтед

170 срещи

55 победи за Евъртън

41 равенства

74 победи за Манчестър Юнайтед

Голова Разлика: 260:244 за Манчестър Юнайтед

Коефициенти от bet365:
Евъртън - 4.50
Равен - 3.60
Манчестър Юнайтед - 1.80

Коефициенти от Offsidebet:
Евъртън - 4.60
Равен - 3.50
Манчестър Юнайтед - 1.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
354