Ман Юнайтед ще изхвърли Тотнъм от ФА Къп


FUTBOL-TV

Ман Юнайтед ще изхвърли Тотнъм от ФА Къп

Манчестър Юнайтед посреща Тотнъм в най-интересния мач от 4-тия кръг на турнира за купата на Англия. “Червените дяволи" ще играят в този мач със самочувствието на лидер във Висшата лига, където след серия от победи задминаха Ливърпул. Освен това шампионите имат и мач по-малко. В турнира за Карлинг къп пък те ще играят финал.

На този финал те ще срещнат именно Тотнъм. Мачът е на 1 март на “Уембли". До тогава разбира се има много време. До защита на титлата си “шпорите" стигнаха след невероятни драми с тимът на Бърнли. Във Висшата лига Тотнъм е 16-ти с 21 точки, колкото имат и всички тимове надолу. В псоелдняи си мач в елита момчетата на Хари Реднап направиха равенство с Портсмут.

Джони Еванс и Андерсон получиха контузии в реванша от полуфинала а Карлинг къп срещу Дарби. Така те се присъединиха към дългия лазарет на манчестърци. С проблеми са още Браун, Парк, Рио Фърдинанд, Рафаел, Нани и Рууни. Всички те вероятно ще пропуснат мача. По-голям шанс за игра имат Гигс и Невил.

И при Тотнъм не липсват контузиите. Аурелио Гомеш, Ведран Чорлука, Аарън Ленън и Джърмейн Джинас са с различни проблеми. Дори някой от тях да се появи на “Олд Трафорд" съставът на Спърс ще е голям миш-маш. Вероятно ще видим в игра Рикардо Рока, Адел Таарабт и Джовани дос Сантос.

Манчестър Юнайтед е в невиждана форма в последно време като има само 1 загуба в последните си 19 мача. Наистина в лагерна на “червените дяволи" се събраха доста контузии, но и при Тотнъм положението не е много по-добро. Още повече, че мачът е на “Олд Трафорд". Домакините би трябвало да избегнат преиграването и да вземат победа още в събота.

Последни 5 мача:
Ман Юн: ППППЗ
Тотнъм: ЗРЗПП

Прогноза – 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
226