Ливърпул ще измъкне трудна победа на Британия


П. Пенков

Ливърпул ще измъкне трудна победа на Британия

Стоук Сити - Ливърпул
Стадион: "Британия", Стоук
Дата: 26.10.2011г.
Час: 21:45
Съдия:


Стоук Сити и Ливърпул излизат един срещу друг на "Британия Стейдиъм" в среща от четвъртия кръг на Карлинг Къп. Грънчарите стигнаха до този етап на надпреварата, след като отстраниха Тотнъм след изпълнение на дузпи, тъй като двата тима завършиха 0:0 в редовното време на двубоя от третия кръг. През уикенда Стоук прекъсна положителната си серия от две поредни победи - срещу Фулъм и Макаби Тел Авив, като загуби с 3:1 при визитата си на Арсенал в мач от английската Висша лига. Това е общо третото поражение на тима през новата кампания, като в момента състава на Тони Пулис заема деветата позиция в класирането с актив от 12 точки.

Мениджърът на грънчарите вероятно ще направи няколко промени в състава преди срещата с Ливърпул. В момента Стоук се представя добре в груповата фаза на Лига Европа, а турнира Карлинг Къп се явява пряка възможност за участие отново и през следващата кампания в европейския клубен турнир, но при спечелването на Купата на Лигата. Джонатън Уудгейт не е влизал в игра от срещата със Суонзи, която грънчарите загубиха с 2:0, но може да бъде включен в стартовите 11 за домакинството на Ливърпул. Контузени остават Рикардо Фулър и Мамаду Сидибе. 

Съперникът Ливърпул постигна две победи досега в турнира Карлинг Къп. Във втория кръг на надреварата съставът на Кени Далглиш отстрани Екзитър Сити с 3:1 като гост, а кръг по-късно Брайтън не успя да се противопостави като домакин на мърсисайдци и загуби с 2:1 на собствения си "Фалмър Стейдиъм". През уикенда Ливърпул пропусна добра възможност да натрупа нови три точки в актива си. Червените завършиха наравно 1:1 като домакини на новака Норич Сити, като отбора на Ливърпул превъзхождаше противника си през по-голямата част от двубоя и създаваше изключително много опасни положение през противниковата врата, но в крайна сметка канарчетата изпълниха задачата си правилно и измъкнаха точка от "Анфийлд".

Стивън Джерард и Глен Джосън се очаква да започна мача срещу Стоук Сити от резервната скамейка, след като изиграха пълни 90 минути срещу Норич в събота. Анди Керъл вероятно ще започне като титуляр, както и Джордан Хендерсън. Лукас е отново на разположение на Кени Далглиш, след като изтърпя наказанието си.

Прогноза: Стоук Сити - Ливърпул 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Стоук Сити:


29 септември Стоук Сити - Бешикташ 2:1 (Лига Европа)
02 октомври Суонзи - Стоук Сити 2:0 (Висша лига)
15 октомври Стоук Сити - Фулъм 2:0 (Висша лига)
20 октомври Стоук Сити - Макаби Тел Авив 3:0 (Лига Европа)
23 октомври Арсенал - Стоук Сити 3:1 (Висша лига)

Ливърпул:


24 септември Ливърпул - Уулвърхемптън 2:1 (Висша лига)
01 октомври Евъртън - Ливърпул 0:2 (Висша лига)
15 октомври Ливърпул - Манчестър Юнайтед 1:1 (Висша лига)
18 октомври Рейнджърс - Ливърпул 1:0 (Приятелска среща)
22 октомври Ливърпул - Норич 1:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Стоук Сити - Ливърпул


97 срещи
21 победи за Стоук Сити
27 равенства
49 победи за Ливърпул
Голова Разлика: 155:92 за Ливърпул


Коефициенти от bet365:
Стоук Сити - 3.25
Равен - 3.30
Ливърпул - 2.20

Коефициенти от Offsidebet:
Стоук Сити - 3.25
Равен - 3.15
Ливърпул - 2.10

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
152