Нюкасъл ще търси нова победа на Сейнт Джеймсис Парк


П. Пенков

Нюкасъл ще търси нова победа на Сейнт Джеймсис Парк

Нюкасъл - Уигън
Стадион: "Сейнт Джеймсис Парк", Нюкасъл
Дата: 22.10.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Нийл Суарбрик


Предпоследният във временното класиране Уигън гостува на амбицирания за по-предно класиране Нюкасъл, като срещата е част от деветия кръг от английската Висша лига. Свраките все още нямат регистрирано поражение през сезона, като в момента заемат четвъртата позиция с актив от 14 точки, само 3 точки по-малко от третия Челси и 6 от втория във временното подреждане - Манчестър Юнайтед. Съставът на Алън Пардю показва добър футбол от началото на кампанията, като в тима успя да спечели общо 7 точки в последните си три изиграни срещи. След като надиграха Блекбърн и Уулвърхемптън съответно с 3:1 и 2:1, Нюкасъл се добра до равенствеото 2:2 у дома срещу Тотнъм, въпреки че губеше в резулата минути преди края на срещата.

Мениджърът на домакините Алън Пардю ще може да разчита на почти всички играчи на тима за двубоя с Уигън. Капитанът на свраките Фабрицио Колочини страда от лека травма, но се очака да бъде напълно възстановен за срещатата, докато Харис Вукчич и Алън Смит се завръщат в игра. Единствено централният защитник Майк Уилямсън, който наскоро се възстанови, след като счупи ръката си, се бори с контузия в глезена и е под въпрос.

Гостите Уигън са предпоследни във временното класиране с актив от 5 точки, като досега тима е регистрирал 1 победа, 2 равенства и 5 загуби. Сътавът на Роберто Мартинес се намира в серия от пет поредни поражения във Висшата лига, като последната победа на тима беше в края на месец август, когато Латикс победиха у дома новака Куинс Парк Рейнджърс с 2:0.

Нападателят на Уигън Хюго Родайега е готов да се завърне в игра, след като се завърна в игра преди седмица, като преди това лекуваше контузия в коляното си. Стивън Гохоури вероятно ще отстъпи мястото си на левия фланг, след като не впечатли с предствянето си преди седмица, когато състава загуб с 3:1 от Болтън. Това означава, че Мейнър Фигароа ще може да се завърне в титулярите, след като миналия уикенд беше оставен на резервната скамейка.

Прогноза: Нюкасъл - Уигън 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Нюкасъл:


17 септември Астън Вила - Нюкасъл 1:1 (Висша лига)
20 септември Нотингам Форест - Нюкасъл 3:4 сл. прод. (Карлинг Къп)
24 септември Нюкасъл - Блекбърн 3:1 (Висша лига)
01 октомври Уулвърхемптън - Нюкасъл 1:2 (Висша лига)
16 октомври Нюкасъл - Тотнъм 2:2 (Висша лига)

Уигън:

13 септември Кристъл Палас - Уигън 2:1 (Карлинг Къп)
17 септември Евъртън - Уигън 3:1 (Висша лига)
24 септември Уигън - Тотнъм 1:2 (Висша лига)
01 октомври Астън Вила - Уигън 2:0 (Висша лига)
15 октомври Уигън - Болтън 1:3 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Нюкасъл - Уигън


11 срещи
4 победи за Нюкасъл
2 равенства
5 победи за Уигън
Голова Разлика: 12:12


Коефициенти от bet365:
Нюкасъл - 1.57
Равен - 3.80
Уигън - 6.50

Коефициенти от Offsidebet:
Нюкасъл - 1.57
Равен - 3.60
Уигън - 6.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
204