Астън Вила ще запишe нов успех след близо месец


П. Пенков

Астън Вила ще запишe нов успех след близо месец

Астън Вила - Уигън
Стадион: "Вила Парк", Бирмингам
Дата: 01.10.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Марк Клатънбърг


Астън Вила посреща Уигън на стадион "Вила Парк" в среща от седмия кръг на английската Висша лига. Бирмингамци все още нямат регистрирано поражение през настоящата кампания, като записаха равенства в 5 от последните си 6 срещи. Така съставът на Алекс МакЛийш заема осмата позиция в подреждането с актив от 8 точки, като единствената победа на тима през настоящата кампания бе във втория кръг на сезона, когато Вила надигра Блекбърн Роувърс с 3:1 пред собствена публика. Иначе както вече споменах отбора се намира в серия от пет поредни равенства. Загуба с 2:0 от Болтън у дома преди седмица сложи крайна на участието на Астън Вила в борбата за спечелването на Карлинг Къп.

Привлеченият под наем от Тотнъм Джермейн Джинас е готов да направи дебюта си, след като се възстанови от контузия. Рекордното попълнение Дарън Бент излекува травмата в слабините си, докато съотборника му Емил Хески се завръща след разтежение. Мениджърът на Вила Алекс МакЛийш ще подложи Джеймс Колинс на късен фитнес тест, който страдаше от контузия в глезена, получена срещу Куинс Парк Рейджърс. Карлос Куеяр и Крис Хърд остават аут.

Уигън загубиха последните си три срещи от Висшаа лига, като впечатлнение прави, че Астън Вила никога не е печелила като домакин срещу Латикс в общо 6-те срещи между тези два отбора на "Вила Парк". В момента Уигън е 15-ти във временното подреждане, само на точка преди зоната на изпадащите, на където се е запътил след трите поредни поражение в последните няколко седмици. Освен това Уигън прекрати участието си в турнира Карлинг Къп, след като беше победен от Кристъл Палас с 2:1.

Защитникът на Уигън Емерсън Бойс е близо до пълното си възстановяване от разтежение, което не му позволи да вземе участие в последните два мача на тима. Неговото завръщане в игра през този уикенд може да се окаже полезно, след като Стивън Гохоури е наказан, поради червен картон, който получи преди седмица срещу Тотнъм. Антолин Алкарас и Хуго Родайега остават аут от игра, поради контузии.

Прогноза: Астън Вила - Уигън 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Астън Вила:


27 август Астън Вила - Уулвърхемптън 0:0 (Висша лига)
10 септември Евъртън - Астън Вила 2:2 (Висша лига)
17 септември Астън Вила - Нюкасъл 1:1 (Висша лига)
20 септември Астън Вила - Болтън 0:2 (Карлинг Къп)
25 септември КПР - Астън Вила 1:1 (Висша лига)

Уигън:

27 август Уигън - КПР 2:0 (Висша лига)
10 септември Манчестър Сити - Уигън 3:0 (Висша лига)
13 септември Кристъл Палас - Уигън 2:1 (Карлинг Къп)
17 септември Евъртън - Уигън 3:1 (Висша лига)
24 септември Уигън - Тотнъм 1:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Астън Вила - Уигън


12 срещи
4 победи за Астън Вила
4 равенства
4 победи за Уигън
Голова Разлика: 14:14


Коефициенти от bet365:
Астън Вила - 1.61
Равен - 3.75
Уигън - 6.00

Коефициенти от Offsidebet:
Астън Вила - 1.65
Равен - 3.50
Уигън - 5.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
147