Астън Вила ще претърпи поражение на Лофтъс Роуд


П. Пенков

Астън Вила ще претърпи поражение на Лофтъс Роуд

КПР - Астън Вила
Стадион: "Лофтъс Роуд", Лондон
Дата: 25.09.2011г.
Час: 18:00
Съдия: Майкъл Оливър


Куинс Парк Рейнджърс приема Астън Вила на стадион "Лофтъс Роуд" в единствен двубой от неделния ден от 6-я кръг на английската Висша лига. Преди седмица новаците се изкачиха до 9-та позиция във временното класиране, след като постигнаха класическа победа с 3:0 при гостуването си на Уулвърхемптън. Тимът остана с по-малко надежди за спечелване на трофей тази година, след като вече отпадна от турнира Карлинг Къп, губейки с 2:0 у дома от Рокдейл. Така пред съставът на Нийл Уорнък останаха възможностите за трофей единствено във Висшата лига и ФА Къп.

Куинс Парк Рейнджърс не страда от новоконтузени играчи преди сблъсъка с Астън Вила в неделя. Кийрън Даер остава аут, поради травма в ходилото, докато Клинт Хил се присъедини към Нотингам Форест под наем. Джейми Макий все още не е напълно готов да се включи в игра, въпреки че през тази седмица поднови тренировки за първи път, след като счупи крака си срещу Блекбърн през януари тази година.

Астън Вила се намира в серия от три поредни равенства във Висшата лига, като последните две от тях бяха съответно срещу Евертън и Нюкасъл. Бирмингамци заемат добрата седма позиция във временното класиране с актив от 7 точки, като досега състава е регистирал общо 1 победа и 4 равенства. През тази седмица тима воден от мениджърът Алекс МакЛийш отпадна от борбата за спечелването на турнира Карлинг Къп, като загуби с 2:0 у дома от Болтън Уондърърс.

Нападателят и рекордното ново попълнение на Астън Вила - Дарън Бент може да не фигурира в срещата с Куинс Парк Рейнджърс, докато съотборника му Емил Хески е все още аут, поради разтежение. Джермейн Джинас е под съмнение за срещата, поради болки в бедрото. Мениджърът на бирмингамци Алекс МакЛийш си върна нападателя Андреас Вейман, който беше отдаден под наем на Уотфорд, докато Чарлс Н'Зогбя се завръща в игра, след като му бе дадена почивка и не игра срещу Болтън в срещата от Карлинг Къп.

Прогноза: Куинс Парк Рейнджърс - Астън Вила 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

КПР:


20 август Евъртън - КПР 0:1 (Висша лига)
23 август КПР - Рочдейл 0:2 (Карлинг Къп)
27 август Уигън - КПР 2:0 (Висша лига)
12 септември КПР - Нюкасъл 0:0 (Висша лига)
17 септември Уулвърхемптън - КПР 0:3 (Висша лига)

Астън Вила:


23 август Астън Вила - Херефорд 2:0 (Карлинг Къп)
27 август Астън Вила - Уулвърхемптън 0:0 (Висша лига)
10 септември Евъртън - Астън Вила 2:2 (Висша лига)
17 септември Астън Вила - Нюкасъл 1:1 (Висша лига)
20 септември Астън Вила - Болтън 0:2 (Карлинг Къп)


Досегашни срещи:

КПР - Астън Вила


34 срещи
16 победи за КПР
6 равенства
12 победи за Астън Вила
Голова Разлика: 45:45


Коефициенти от bet365:
КПР - 2.30
Равен - 3.25
Астън Вила -

Коефициенти от Offsidebet:
КПР - 2.15
Равен - 3.25
Астън Вила - 3.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
146