Тотнъм ще си тръгне само с точка от DW Стейдиъм


П. Пенков

Тотнъм ще си тръгне само с точка от DW Стейдиъм

Уигън - Тотнъм
Стадион: "DW Стейдиъм", Уигън
Дата: 24.09.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Джон Мос


След категоричната победа с 4:0  над Ливърпул през миналата седмица, Тотнъм гостува на Уигън Атлетик, в двубой от шестия кръг на английската Висша лига. Домакините ще се опитат да избегнат трето поредно поражение и да запазят това, че все още нямат загуба през собствена публика. В момента Уигън се бори да не намери място в зоната на изпадащите, като в момента състава на Роберто Мартинес е 15-ти в подреждането, само с точка повече от Фулъм, който оглавява опасната зона. Преди седмица Латикс отпаднаха от борбата за Карлинг Къп, губейки с 2:1 гостуването си на Кристъл Палас, като по този начин не успяха да си осигурят участие в четвъртия кръг на надпреварата.

Нападателят на Уигън Уго Родайега пропуска срещата с Тотнъм, поради контузия в коляното, която получи миналия уикенд. Бранителят Емерсън Бойс, който беше аут за двубоя с карамелите, продължава да лекува разтежение и е под въпрос за срещата този уикенд. Стивън Гохоури и Антолин Алкарас все още не са напълно възстановени от травмите си.

Противниците им Тотнъм също отпаднаха от Карлинг Къп, след като в средата на тази седмица загубиха гостуването си на "Британия Стейдиъм". Двата отбора завършиха при нулево равенство в редовното и добавеното време на двубоя от третия кръг на турнира, но след изпълнението на дузпи Стоук Сити победи шпорите с 7:6, като по този начин си осигуриха място напред в надпреварата. Преди седмица съставът на Хари Реднап се изкачи до 11-та позиция в класирането, след като постигнаха категорична победа у дома с 4:0 над Ливърпул, като по този начин шпорите натрупаха актив от 6 точки, но са и с мач по-малко от съперниците си.

Дуото на Тотнъм Уилям Галас и Арън Ленън ще пропуснат гостуването на Уигън. Беноа Асу-Екото е под съмнение, поради инфекция, а Роман Павлюченко и Нико Кранчър нняма да пътуват за "DW Стейдиъм", поради разтежения. Дани Роуз и Стивън Пиенар са завърнаха отново към тренировки, но вероятно няма да се рискува с физическото им състояние, докато Майкъл Доусън и Том Хъдълстоун са определено аут.

Прогноза: Уигън - Тотнъм 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Уигън:


20 август Суонзи - Уигън 0:0 (Висша лига)
27 август Уигън - КПР 2:0 (Висша лига)
10 септември Манчестър Сити - Уигън 3:0 (Висша лига)
13 септември Кристъл Палас - Уигън 2:1 (Карлинг Къп)
17 септември Евъртън - Уигън 3:1 (Висша лига)

Тотнъм:

28 август Тотнъм - Манчестър Сити 1:5 (Висша лига)
10 септември Уулвърхемптън - Тотнъм 0:2 (Висша лига)
15 септември ПАОК - Тотнъм 0:0 (Висша лига)
18 септември Тотнъм - Ливърпул 4:0 (Висша лига)
20 септември Стоук Сити - Тотнъм 0:0 - 7:6 сл. дузпи (Карлинг Къп)


Досегашни срещи:

Уигън - Тотнъм


13 срещи
2 победи за Уигън
5 равенства
6 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 30:12 за Тотнъм


Коефициенти от bet365:
Уигън - 4.00
Равен - 3.50
Тотнъм - 1.90

Коефициенти от Offsidebet:
Уигън - 4.00
Равен - 3.30
Тотнъм - 1.90

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
135