Албиън и Фулъм ще останат още седмица в опасната зона


П. Пенков

Албиън и Фулъм ще останат още седмица в опасната зона

Уест Бромич - Фулъм
Стадион: "Дъ Хауторнс", Уест Бромич
Дата: 24.09.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Стюърт Атуел


В среща от шестия кръг на английската Висша лига, Фулъм гостува на Уест Бромич Албиън от 17:00 българско време. Срещата е с изключителен заряд за мениджърът на домакините Рой Ходжсън, който ще се изправи с бившия си отбор Фулъм, който през миналия сезон изведе до финал на турнира Лига Европа. Бромич ще се опитат да се оттърсят от загубата с 3:0, коят претърпяха преди седмица при гостуването им на новака - Суонзи Сити. Междувременно съставът на Рой Ходжсън отпадна от борбата за спечелването на Карлинг Къп, след като загуби с 2:1 от Евертън, като победния гол за карамелите падна в добавеното време на двубоя, тъй като в редовното дватата тима завършиха наравно 1:1. Уест Бромич са последни във временното класиране във Висшата лига, като досега има спечелени само 3 точки от общо 5 срещи.

Мениджърът Рой Ходжсън вероятно ще направи промени в състава преди срещата с Фулъм. Джонас Олсон и Питер Одемвинге са на линия, докато бранителя Габриел Тамаш остава аут, поради червения картон, който получи преди седмица при победата над Норич с 1:0. Нападателят на Албиън Шейн Лонг се завръща в игра, след прекрано вирусно заболяване, което не му позволи да вземе участие през средата на седмицата срещу Евертън.

Фулъм има не толкова добра статистика срещу Уест Бромич, като котиджърс никога не са печелили на "Дъ Хоутърнс" в двубой от Висшата лига, като са записали поражения в 3 от последните си 5 визити. Фулъм заема позиция в зоната на изпадащите, като притежава актив само от  3 точки, които бяха спечелени от трите равенства, които записа тима от началото на новата кампания. През миналият уикенд Фулъм измъкна точка от домакинството на Манчестър Сити, завършило наравно 2:2, като по този начин котиджърс свалиха гражданите от челната позиция в подреждането. За жалост на феновете, Фулъм отпадна от турнира Карлинг Къп, след като беше победен от Челси с 4:3 след изпълнение на дузпи, в среща от третия кръг на надпреварата.

Бранителят Арън Хюс се завръща отново в игра за Фулъм, след като страдаше от контузия в коляното. Андрю Джонсън е близо до пълното си възстановяване, докато халфа Диксън Етуху и бранител Бьорн Рийзе остават със сигурност аут. Бред Хангеланд, Деймиън Дъф, Клинт Демпси и капитана Дани Мърфи са на разположение, след като ми бе дадена почивка в двубоя срещу Челси през средата на седмицата.

Прогноза: Уест Бромич - Фулъм 2:2

Последни 5 изиграни срещи:

Уест Бромич:


23 август Борнемут - Уест Бромич 1:4 (Карлинг Къп)
28 август Уест Бромич - Стоук Сити 0:1 (Висша лига)
11 септември Норич - Уест Бромич 0:1 (Висша лига)
17 септември Суонзи - Уест Бромич 3:0 (Висша лига)
21 септември Евъртън - Уест Бромич 2:1 сл. прод. (Карлинг Къп)

Фулъм:


28 август Нюкасъл - Фулъм 2:1 (Висша лига)
11 септември Фулъм - Блекбърн 1:1 (Висша лига)
15 септември Фулъм - Твенте 1:1 (Лига Европа)
18 септември Фулъм - Манчестър Сити 2:2 (Висша лига)
21 септември Челси - Фулъм 0:0 - 4:3 сл. дузпи (Карлинг Къп)


Досегашни срещи:

Уест Бромич - Фулъм


39 срещи
17 победи за Уест Бромич
8 равенства
14 победи за Фулъм
Голова Разлика: 60:56 за Уест Бромич


Коефициенти от bet365:
Уест Бромич - 2.37
Равен - 3.10
Фулъм - 3.25

Коефициенти от Offsidebet:
Уест Бромич - 2.25
Равен - 3.15
Фулъм - 3.15

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
120