Норич отново няма да постигне първата си победа в елита


П. Пенков

Норич отново няма да постигне първата си победа в елита

Болтън - Норич
Стадион: "Рийбок", Болтън
Дата: 17.09.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Хауърд Уеб


Норич Сити ще търси първата си победа през новия сезон, когато в събота гостува на Болтън в среща от петия кръг на английската Висша лига. Канарчетата са записали загуби в последните си пет гостувания на Болтън, когато последния им успех беше през март 1982 година. Тротърс загубиха две от домакинските си срещи през новаката кампания, но и двете от тях бяха срещу лидерите - Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. След четири изманали кръга - Болтън заема 14-та позиция в класирането, само на точка от зоната на изпадащите, в която се намират Фулъм, Суонзи и Блекбърн. Единствената добра новина за състава на Оуен Койл различна от пораженията, които регистраха състава, е продължаването на тима в турнира Карлинг Къп, след като остраниха Макълсфийлд Таун с 2:1 на "Рийбок Стейдиъм".

Мениджърът на домакините Оуен Койл вероятно ще направи някои промени след загубата с 5:0 от Манчестър Юнайтед. Новините попълнения Давид Нгонг и Тунджай Санли се записаха сред голмайсторите за резервния тим през средата на седмица, докато десния бранител Гретър Стейнсон ще се бори за титулярно място. Халфът Стюърт Холдън е близо до завръщането си в игра за първия тим, след като отсъства повече от шест месеца, поради тежка контузия в коляното.

Съперникът им Норич Сити се намира в доста негативна серия от три поредни поражения във всички турнири. В последната седмица на месец август канарчетата приключиха участието си в турнира Карлинг Къп, след като загубиха у дома с 4:0 от МК Донс, а в последвалите два кръга от Висшата лига, тима регистрира поражения от Челси с 3:1 и от Уест Бромич с 1:0. Така новакът се свлече до 17-та позиция във временното класиране с еднакът актив от точки с отборите, които заемат място в опасната зона.

Вратарят на гостите - Джон Руди се завръща в игра, след като изтърпя наказанието си за една среща. Нападателят Джеймс Воан е на разположение, след като отсъства около месец. Крилото Антъни Пилкингтън се очаква да се завърне в игра след прекарана травма, докато централния полузащитник Зак Уитбред и бранителите - Даниел Аяла и Елиът Уорд са аут.

Прогноза: Болтън - Норич Сити 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Болтън:

13 август КПР - Болтън 0:4 (Висша лига)
21 август Болтън - Манчестър Сити 2:3 (Висша лига)
24 август Болтън - Макълсфийлд Таун 2:1 (Карлинг Къп)
27 август Ливърпул - Болтън 3:1 (Висша лига)
10 септември Болтън - Манчестър Юнайтед 0:5 (Висша лига)

Норич:

13 август Уигън - Норич 1:1 (Висша лига)
21 август Норич - Стоук Сити 1:1 (Висша лига)
23 август Норич - МК Донс 0:4 (Карлинг Къп)
27 август Челси - Норич 3:1 (Висша лига)
11 септември Норич - Уест Бромич 0:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Болтън - Норич

14 срещи
9 победи за Болтън
2 равенства
3 победи за Норич
Голова Разлика: 21:12 за Болтън


Коефициенти от bet365:
Болтън - 1.80
Равен - 3.60
Норич - 4.60

Коефициенти от Offsidebet:
Болтън - 1.75
Равен - 3.40
Норич - 4.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
124