Астън Вила и Нюкасъл ще си поделят по точка


П. Пенков

Астън Вила и Нюкасъл ще си поделят по точка

Астън Вила - Нюкасъл
Стадион: "Вила Парк", Бирмингам
Дата: 17.09.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Нийл Суарбрик

Нюкасъл гостува на "Вила Парк" в двубой от петия кръг на английската Висша лига. И двата отбора все още нямат регистрирана загуба през новаката кампания. Седем от последните осем срещу между тези двата отбора завършиха с победа за бирмингамци, докато свраките нямат успех като гости от февруари 2006 година, когато победиха Астън Вила с 2:1. В момента съставът на Алекс МакЛийш заема осмата позиция в подреждането с актив от 6 точки, като тима е регистрал досега 1 победа и 3 равенства. Освен това тима продължи участието си в следващия кръг на турнира Карлинг Къп, след като отстрани Херефорд Юнайтед с 2:0.

Емил Хески и Джермейн Джнас пропускат двубоя с Нюкасъл. Първият ще е извън терените в продължение на около две седмици, поради разтежение, докато взетия под наем от Тотнъм - Джинас, страда от болки в бедрето, получени по време на тренировка. Американският бранител на бирмингамци - Ерик Личай се очаква да бъде аут в продължение на 3-4 месеца, след като нарани бедрената си кост. Съотборникът му в отбрана - Карлос Куейяр се възстановява по график от травмата в коляното си.

Нюкасъл Юнайтед е с четири позиции по-напред в класирането от съперника си в този кръг - Астън Вила. Свраките са четвърти, на четири точки разлика от лидерите Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. Съставът на Алън Пардю спечели четири точки от последните си две срещи във Висшата лига. В края на миналия месец тима постигна домакински успех с 2:1 срещу Фулъм, а седмица по-късно си тръгна с точка, след като завърши 0:0 при визитата си на Куинс Парк Рейнджърс.

Бранителят на свраките Дейвид Сантон може да бъде извън терените в продължение на месец, след като получи тежка контузия, поради която ще трябва вероятно да се подложи на оперативна намеса. Бившият играч на Милан няма да може да направи дебюта си в събота срещу Астън Вила, докато Райън Тейлър ще продължи да играе на поста си. Хатем Бен Арфа се завърна към тренировки, след като се излекува от травма в глезена, докато Мехди Абейд и Майк Уилямсън остава в лазерата на Нюкасъл.

Двубоят между Астън Вила и Нюкасъл вероятно ще завърши при равенство с оглед цялостното представяне на отборите досега.

Прогноза: Астън Вила - Нюкасъл 2:2

Последни 5 изиграни срещи:

Астън Вила:

13 август Фулъм - Астън Вила 0:0 (Висша лига)
20 август Астън Вила - Блекбърн 3:1 (Висша лига)
23 август Астън Вила - Херефорд 2:0 (Карлинг Къп)
27 август Астън Вила - Уулвърхемптън 0:0 (Висша лига)
10 септември Евъртън - Астън Вила 2:2 (Висша лига)

Нюкасъл:

13 август Нюкасъл - Арсенал 0:0 (Висша лига)
20 август Съндърланд - Нюкасъл 0:1 (Висша лига)
25 август Скънторп Юнайтед - Нюкасъл 1:2 сл. прод. (Карлинг Къп)
28 август Нюкасъл - Фулъм 2:1 (Висша лига)
12 септември КПР - Нюкасъл 0:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Астън Вила - Нюкасъл

140 срещи
49 победи за Астън Вила
30 равенства
61 победи за Нюкасъл
Голова Разлика: 227:216 за Нюкасъл


Коефициенти от bet365:
Астън Вила - 1.90
Равен - 3.40
Нюкасъл - 4.20

Коефициенти от Offsidebet:
Астън Вила - 1.90
Равен - 3.25
Нюкасъл - 4.20

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
213