Челси ще си тръгне с трите точки от Стейдиъм ъф Лайт


П. Пенков

Челси ще си тръгне с трите точки от Стейдиъм ъф Лайт

Съндърланд - Челси
Стадион: "Стейдиъм ъф Лайт", Съндърланд
Дата: 10.09.2011
Час: 17:00
Съдия: Лий Пробърт


Съндърланд и Челси излизат един срещу друг на стадион "Стейдиъм ъф Лайт" в среща от съботния ден от четвъртия кръг на английската Висша лига. Черните котки има само две победи на собствения си стадион от началото на тази година, като все още търсят първите си три точки през новата кампания. В момента отбора заема 13-та позиция в класирането, с регистрирани 2 равенства и една загуба. Съставът на Стив Брус не успя да продължи участието си в турнира Карлинг Къп, тъй като беше отстранен от Брайтън с 1:0 във втория кръг, като единственото попадение дойде в добавеното време на мача. От началото на сезона Съндърланд записа равенства срещу Ливърпул и Суонзи и поражение при домакинството си на Нюкасъл Юнайтед.

Взетият под наем в Съндърланд Никлас Бендтнер е готов да направи дебюта си за новия си тим. Бендтнер успя да осъществи трансфера си в последните часове на трансферния прозорец, като няма да си партнира с Асамоа Гиан, тъй като той се завърна с разтежение по време на националната си служба. Бранителят Джон О'Шей страда от силни болки в прасеца, докато Фрейзър Кембъл и Дейвид Мейлър са аут, поради контузии в колената, а Антон Фердинанд напусна "Стейдиъм ъф Лайт" в посока Куинс Парк Рейнджърс.

Челси е спечелил 12 от 13-те си срещи срещу Съндърланд, като новия мениджър на тима Андре Вияш-Боаш е амбициран да изведе лондончани до титлата в края на кампанията. В момента сините са четвърти с актив от 7 точки, с 2 по-малко от лидерите Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. В пилотният кръг на новия сезон, Челси не успя да вземе нещо повече от точка при гостуването си на "Британия Стейдиъм", като завърши при нулево равенство срещу Стоук Сити. След това последваха две поредни домакински победи - срещу Уест Бромич с 2:1 и срещу новака Норич с 3:1.

Раул Мейрелеш е готов да направи дебюта си с фланелката на Челси. Петър Чех, Давид Луиш и Даниел Стъридж се надяват на титулярно място срещу черните котки, докато Дидие Дрогба все още е аут, възстановявайки се от мозъчно сътресение. Чех се завърна по-рано от очакваната, след като страдаше от контузия в коляното. Луиш изпитваше болки в бедрения мускул, докато Стъридж изтърпя наложеното му наказание за 3 срещи. Майкъл Есиен продължава да е дългосрочно отсъстващ, поради травма в коляното.



Последни 5 изиграни срещи:

Съндърланд:

06 август Хибърниан - Съндърланд 0:0 (Приятелска среща)
13 август Ливърпул - Съндърланд 1:1 (Висша лига)
20 август Съндърланд - Нюкасъл 0:1 (Висша лига)
23 август Брайтън - Съндърланд 1:0 сл. прод. (Карлинг Къп)
27 август Суонзи - Съндърланд 0:0 (Висша лига)

Челси:

30 юли Астън Вила - Челси 0:2 (Приятелска среща)
06 август Рейнджърс - Челси 1:3 (Приятелска среща)
14 август Стоук Сити - Челси 0:0 (Висша лига)
20 август Челси - Уест Бромич 2:1 (Висша лига)
27 август Челси - Норич 3:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Съндърланд - Челси

100 мача
34 победи за Съндърланд
18 равенства
48 победи за Челси
Голова Разлика: 183:153 за Челси


Коефициенти от bet365:
Съндърланд - 5.00
Равен - 3.75
Челси - 1.70

Коефициенти от Offsidebet:
Съндърланд - 5.00
Равен - 3.50
Челси - 1.70

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
150