Уигън ще продължи с равенствата срещу новаците


П. Пенков

Уигън ще продължи с равенствата срещу новаците

Уигън - КПР
Стадион: "DW Стейдиъм", Уигън
Дата: 27.08.2011
Час: 14:30
Съдия: Майкъл Оливър


Уигън отново ще трябва да посрещне последния от трите новака във Висшата лига - Куинс Парк Рейнджърс, след като в последните два кръга от Висшата лига прие тимовете на Норич и Суонзи Сити. Съставът на Роберто Мартинес не успя да извлече максималното от тези две срещи от новата кампания, от които в крайна сметка спечели само две точки. В първият кръг от новия шампионат Латикс домакинстваха на Норич Сити. Атаките на Уигън бяха по-остри от тези на канарчетата, но гостите умело се отбраняваха и не позволяваха на домакините да се доберат до попадение в края на срещата. Така след 90 минути игра на "DW Стейдиъм" двата тима си поделиха по точка, завършвайки наравно 1:1. Уикенд по-късно Суонзи Сити и Уигън си спретнаха безинтересно нулево равенство на "Либърти Стейдиъм". Така съставът на Роберто Мартинес зае 11-та позиция в класирането след двата изминали кръга.

Домакините от "DW Стейдиъм" няма да могат да разчитат на дефанзивното си дуо - Стивън Гохоури и Антолин Алкарас. Първият все още страда от болки в прасеца и се очаква да отсъства поне още две седмици, докато Алкарас, който беше заменен по време на нулевото равенство срещу Суонзи, страда от мускулно разтежение и се очаква да отсъства от терените в продължение на 2 месеца. Хюго Родайега е  готов да започне като титуляр, след като влизаше като резерва в последните два мача, а и вече се намира в добра физическа форма. Съотборникът му Виктор Моузес също получи контузия по време на двубоя със Суонзи, но травмата му не тежка, като се очаква да поднови тренировки в началото на следващата седмица.

Съперниците им в този кръг - Куинс Парк Рейджърс се изкачиха на деветата позиция в подреждането.  Преди седмица тима се намираше в дъното на таблицата, след като в пилотния кръг загуби с 4:0 домакинството си на Болтън Уондърърс. Но в следващия кръг, съставът на Нийл Уорнък показа, че е готов за успехи във Висшата лига, след като надигра карамелите с 1:0 на собствения им "Гудисън Парк". За жалост на феновете съставът приключи участието си в турнира Карлинг Къп, след като във втория кръг на надпревартата, който се проведе през изминалата седмица, загуби с 2:0 от гостуващия Рочдейл.

Джей Ботроуд и DJ Кембъл се завръщат за Куинс Парк. Нападателите пропсунаха победата с 1:0 над Евертън, поради вирусно заболяване, което в момента, според думите на мениджъра Нийл Уорнък, се отразява на останалите играчи в отбра. Новаците няма да могат да разчитат на Клинт Хил, който е наказан, на Кийрън Дайър, Джейми Макий и Роб Хълс, които страдат от контузии, докато Брадли Ор ще трябва да премине късен фитнес тест, след като получи лека травма по време на двубоя от Карлинг Къп.

Прогноза: Уигън - Куинс Парк Рейнджърс 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Уигън:

27 юли Ал Ахли - Уигън 0:2 (Приятелска среща)
31 юли Престън - Уигън 1:3 (Приятелска среща)
07 август Уигън - Виляреал 1:0 (Приятелска среща)
13 август Уигън - Норич 1:1 (Висша лига)
20 август Суонзи - Уигън 0:0 (Висша лига)

КПР:

02 август Кроули Таун - КПР 2:4 (Приятелска среща)
05 август Лутън - КПР 3:1 (Приятелска среща)
13 август КПР - Болтън 0:4 (Висша лига)
20 август Евъртън - КПР 0:1 (Висша лига)
23 август КПР - Рочдейл 0:2 (Карлинг Къп)


Досегашни срещи:

Уигън - КПР

6 мача
1 победа за Уигън
3 равенства
2 победи за КПР
Голова Разлика: 5:4 за КПР


Коефициенти от bet365:
Уигън - 2.25
Равен - 3.30
КПР - 3.25

Коефициенти от Offsidebet:
Уигън - 2.30
Равен - 3.15
КПР - 3.10

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
114