Челси няма да отстъпи на Анфийлд и Ливърпул


И. Ангелов

Челси няма да отстъпи на Анфийлд и Ливърпул

Ливърпул - Челси
Стадион: Анфийлд
Дата: 20.10.2024 г.
Час: 18:30 ч.

Ливърпул се завръща към срещите в местната Висша лига, където се намира на първо място в класирането, и тимът на "червените" ще търси да остане на върха въпреки трудното предизвикателство срещу един отбор на Челси, който спечели всичките си гостувания до тук в кампанията.

"Сините" последно бяха задържани до 1:1 срещу Нотингам Форест преди почивката за национални срещи. Този отбор загуби само веднъж в последните си 4 визити до "Анфийлд", но това бе именно последния сезон и то с 4:1.

Откъм състави, при домакините се очаква отново Чаомин Келехер да стартира на врата след като Алисон е аут до след почивката за национални срещи през ноември. Харви Елиът също отсъства, а Федерико Киеза е под въпрос.

При гостите наказани за Енцо Мареска са Уесли Фофана и Марк Кукурела. Келиман, Джеймс и Чуквуемека също са с проблеми, а под въпрос и с шанс за игра са Леви Колуил и Нони Мадуеке, които ще преминат късни прегледи преди мача.

Ливърпул запази мрежата си суха в 6 от последните 8 мача от Висшата лига. Ливърпул водеше на почивката и в края на 5 от последните 6 кръга. Челси няма загуба в последните 6 кръга на Висшата лига.

В предишни срещи между тези отбори често сме виждали равенства, и с оглед формата и от двете страни има шанс зрелищно равенство да се повтори.

Прогноза: Ливърпул - Челси 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Енцо Мареска)
 
Санчез
   
Дисаси
Колуил
Густо
Вайга
Кайседо
Енцо
Мадуеке
Палмър
Санчо
Джаксон
Жота
Диаз
Собослай
Салах
Алистър
Гравенберх
Робертсън
Арнолд
Дайк
Конате
   
Келехер
 
Ливърпул (Арне Слот)

Обоснована прогноза: Ливърпул - Челси 2:2

  Сподели
44