Челси ще се реваншира за равенството на Британия


П. Пенков

Челси ще се реваншира за равенството на Британия

Челси - Уест Бромич
Стадион: "Стамфорд Бридж", Лондон
Дата: 20.08.2011
Час: 19:30
Съдия: Лий Мейсън


Отборът на Челси ще опита да навакса загубите точки на "Британия Стейдиъм", побеждавайки у дома Уест Бромич в двубой от втория кръг на сезона в английската Висша лига. Преди седмица съставът на Андре Вияш-Боаш си тръгна само с точка от Стоук енд Тренд, след като регистира нулево равенство срещу грънчарите. Лондончани убедително водеха съперниците си по владеене на топката и по ударите в рамките на противниковата врата, но прекрасните намеси Асмир Бегович попречиха на сините да си тръгнат с нещо повече от "Британия". Новият мениджър на Челси не остана особено доволен от резултата, но амбицира играчите да постигнат максималното в следващия двубой.

Андре Вияш-Боаш ще трябва да вземе решението дали да заложи на Енрике Иларио или на Рос Търнбул на вратарския пост на тима. Това решение бе продиктувано, след като титулярният страж на сините Петър Чех получи контузия в коляното си и се очаква да отсъства в продължение на четири седмици. Ромелу Лукаку може да направи дебюта си за лондончани, докато Давид Луиш остава аут, поради контузия, а Даниел Стъридж е наказан. Майкъл Есиен остава дългосрочно отсъстващ.

Противникът им Уест Бромич Албиън показа, че не е толкова лесен за побеждаване, като през миналата седмица беше близо до равенството с Манчестър Юнайтед. Уест Бром успяха да се върнат в срещата след попадение на Уейн Рууни, като изравниха резултата в 37 минута, благодарение на Шейн Лонг. Десет минути преди края на срещата обаче, новото попълнение на червените дяволи Ашли Йънг проби по фланга, достигна до вратата на домакинте, след като стреля, топката беше отколена  от Стивън Рейд, който си отбеляза автогол. Въпреки че през повечето време Уест Бромич успяваше да удържа атаките на Юнайтед, тима не успя да устиска до самия край и така загуби пред 25-те хиляди зрители на "Дъ Хоутърнс".

Нападателят на Уест Бромич Питър Одемвинге е под съмнение за гостуването на "Стамфорд Бридж", докато съотборника му Джером Томас определено пропуска срещата. Първият страда от травма в глезена, докато Томас изпитва болки в бедрения мускул. Десният бранител на Уест Бромич Стивън Рейд, който напусна игра по време на двубоя с Юнайтед, е напълно възстановен и готов за игра.

Прогноза: Челси - Уест Бромич 3:1

Последни 5 изиграни срещи:

Челси:

16 юли Портсмут - Челси 0:1 (Приятелска среща)
27 юли Китчий - Челси 0:4 (Приятелска среща)
30 юли Астън Вила - Челси 0:2 (Приятелска среща)
06 август Рейнджърс - Челси 1:3 (Приятелска среща)
14 август Стоук Сити - Челси 0:0 (Висша лига)

Уест Бромич:

27 юли Саутхемптън - Уест Бромич 2:2 (Приятелска среща)
30 юли Бристол Сити - Уест Бромич 0:1 (Приятелска среща)
04 август Олимпиакос - Уест Бромич 2:2 (Приятелска среща)
07 август Уест Бромич - Парма 1:1 (Приятелска среща)
14 август Уест Бромич - Манчестър Юнайтед 1:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Челси - Уест Бромич

94 мача
41 победи за Челси
23 равенства
30 победи за Уест Бромич
Голова Разлика: 162:141 за Челси


Коефициенти от bet365:
Челси - 1.30
Равен - 5.50
Уест Бромич - 10.00

Коефициенти от Offsidebet:
Челси - 1.28
Равен - 5.00
Уест Бромич - 11.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
169