Арсенал ще прегази Лестър


И. Ангелов

Арсенал ще прегази Лестър

Арсенал - Лестър 
Стадион: Емирейтс 
Дата: 28.09.2024 г. 
Час: 17:00 ч. 

Арсенал беше на секунди от това да вземе голяма победа от Манчестър Сити в последния кръг на Висшата лига, но трябваше да се задоволи с точка в крайна сметка при 2:2. През седмицата тимът отстрани Болтън от Купата на лигата, но заявката за титлата и играта срещу шампиона вече показаха намеренията на Артета.

Лестър продължава да търси първата си победа след завръщането в лигата и след последното 1:1 с Евертън. "Лисиците" също продължават към осминафиналите на купата, но трябваше да достигнат до там с дузпи срещу Уолсол. В тима липсва нападателят Патсон Дака и той не е играл този сезон. 

При домакините също има проблеми защото Давид Рая е под въпрос на вратата, както и Бен Уайт в защитата. Аут със сигурност са Зинченко, Йодегор, Томиясу, Тиърни и Мерино. Леандро Тросар може да играе след като беше наказан за Болтън.

Арсенал спечели 11 от последните си 13 мача у дома срещу Лестър. "Артилеристите" нямат поражение в 11 поредни кръга. Лестър няма победа в 10 от последните си 11 изиграни кръга в лигата.

Прогноза: Арсенал - Лестър 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Лестър (Стив Купър)
 
Хермансен
   
Фаес
Околи
Джъстин
Кристиансен
Уинкс
Скип
Аю
Ндиди
Мавидиди
Варди
Хаверц
Мартинели
Тросар
Сака
Райс
Партей
Калафиори
Тимбър
Габриел
Салиба
   
Рая
 
Арсенал (Микел Артета)

Обоснована прогноза: Арсенал - Лестър 3:0

  Сподели
50