Палас ще затрудни Ман Юнайтед


И. Ангелов

Палас ще затрудни Ман Юнайтед

Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед 
Стадион: Селхърст Парк 
Дата: 21.09.2024 г. 
Час: 19:30 ч. 

Кристъл Палас изненадващо още търси първа победа в кампанията си след 2 равни и 2 загуби при статистика, показваща, че сякаш тимът заслужаваше повече. Оливер Гласнер не успява да емулира формата от миналия сезон, с която стана сензация, поради което тимът му за момента е 16-ти в таблицата на Висшата лига.

Манчестър Юнайтед отново показва признаци на събуждане след 3:0 последния уикенд над Саутхемптън, последвано от 7:0 срещу Барнсли в Купата на лигата. Маркъс Рашфорд вкара в поредни срещи и може би дава заявка за силен сезон, какъвто не сме виждали скоро.

Юнайтед не е побеждавал на "Селхърст парк" повече от 4 години и загубата през месец май с 4:0 не може да е забравена от играчите. Заради това и не се очаква резултатна победа от "червените дяволи" и срещата може да предложи изненада и в двете посоки.

В двата състава има и проблеми. При домакините Франка и Риад са аут, а Холдинг и Чалоба са под въпрос. Юнайтед има повече проблеми с липсите на Хьойлунд, Маунт, Йоро, Маласия, Шоу и Линдельоф.

Прогноза: Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Онана
   
Лихт
Мартинез
Мазрауи
Далот
Мейну
Угарте
Диало
Бруно
Рашфорд
Зиркзее
Матета
Нкетиа
Езе
Мичел
Дукуре
Уортън
Муньоз
Ричардс
Гуехи
Лакро
   
Хендерсън
 
Кристъл Палас (Оливер Гласнер)

Обоснована прогноза: Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед 1:1

  Сподели
140