Челси ще вземе дербито с Уест Хем


И. Ангелов

Челси ще вземе дербито с Уест Хем

Уест Хем Юнайтед - Челси 
Стадион: Лондон Стейдиъм 
Дата: 21.09.2024 г. 
Час: 14:30 ч. 

Уест Хем стартира противоречиво кампанията с новия бос Хулен Лопетеги и това се видя и в последния уикенд срещу Фулъм, където трябваше Дани Ингс да спасява късна точка в 95-ата минута, появявайки се като резерва. "Чуковете" все още нямат спечелена точка на свой терен, като отстъпиха на Астън Вила и Манчестър Сити дотук в сезона.

Челси взе втора победа във Висшата лига последно срещу Борнемут, като Кристофър Нкунку впечатли след влизането си като резерва за да реши мача. "Сините" нямат победа в последните 3 визити до "Лондон Стейдиъм", и дори загубиха 2 от тях.

Откъм състави, при домакините проблеми почти няма. Само Фюлкруг и Емерсон са поставени под въпрос от Лопетеги. При Челси проблемите са повече и са предимно в дефанзивната част, тъй като Рийс Джеймс и Мало Густо са аут като титулярни опции на десния бек, а Лавия, Енцо Фернандез и Дюзбъри-Хол са под въпрос все още.

Челси не загуби в 9 от последните 10 кръга и формата изглежда по-добра в момента. Проблемите в дефанзивния вал обаче ще дадат надежди на домакините, както и силната им статистика исторически у дома срещу този съперник.

Прогноза: Уест Хем Юнайтед - Челси 2:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Енцо Мареска)
 
Санчез
   
Фофана
Колуил
Дисаси
Кукурела
Кайседо
Енцо
Мадуеке
Палмър
Нето
Джаксон
Боуен
Съмървил
Пакета
Кудус
Алварез
Родригез
Емерсон
Бисака
Килман
Мавропанос
   
Ареола
 
Уест Хем (Хулен Лопетеги)

Обоснована прогноза: Уест Хем - Челси 2:3

  Сподели
111