Ман Сити ще удари Челси за начало


И. Ангелов

Ман Сити ще удари Челси за начало

Челси - Манчестър Сити 
Стадион: Стамфорд Бридж 
Дата: 18.08.2024 г. 
Час: 18:30 ч. 

Челси показваше все по-добър футбол при Почетино и стигна до шесто място във втората половина на последния сезон, но това не спаси работата на мениджъра и след попадането в Лигата на конференциите той бе сменен от Енцо Мареска.

Манчестър Сити спечели историческа и безпрецедентна четвърта поредна титла в историята, и Пеп Гуардиола може да подобри този собствен рекорд с още една титла, което ще е целта за кампанията. Само преди 2 седмици двата тима се срещнаха в подготвителен мач и "гражданите" спечелиха с 4:2 благодарение на хетрик от вездесъщия Ерлинг Холанд, който нямаше ангажименти през лятото и изглежда в най-добрата си форма.

Рийс Джеймс пък стартира за Челси с наказание от миналия сезон, докато вратарят Петрович и Омари Келиман липсват по други причини. Сити няма да разчита на контузения Оскар Боб, който впечатли в подготовката, докато Родри и Грилиш са под въпрос.

Сити има 9 поредни победи в лигата в края на миналия сезон. В тях тимът вкара по най-малко 2 пъти по пътя към короната. Тимът изглеждаше много по-добре от съперника преди 2 седмици, което не се очаква да е различно за толкова кратък период.

Прогноза: Челси - Манчестър Сити 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Аканжи
Диаш
Уокър
Гвардиол
Ковачич
Родри
Силва
Брюйне
Доку
Холанд
Мудрик
Нкунку
Палмър
Кайседо
Лавия
Енцо
Кукурела
Густо
Колуил
Дисаси
   
Санчез
 
Челси (Енцо Мареска)

Обоснована прогноза: Челси - Ман Сити 1:3

  Сподели
49