Ман Юнайтед ще открие сезона позитивно с Фулъм


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще открие сезона позитивно с Фулъм

Манчестър Юнайтед - Фулъм 
Стадион: "Олд Трафорд" 
Дата: 16.08.2024 г. 
Час: 22:00 ч. 

След разочароващата последна кампания във Висшата лига, където завърши на осма позиция, Манчестър Юнайтед ще се надява в новия сезон да завърши в или по-близо до местата, даващи право на участие в Шампионска лига. Клубът избра да остави Тен Хаг начело и подсили отбора с някои нови имена, като се очакват и още до затварянето на трансферния прозорец.

Официално сезонът на Юнайтед вече и стартира, след като тимът се изправи срещу Ман Сити в Къмюнити Шийлд, където отстъпи на дузпи за трофея. 

Фулъм изигра стабилен сезон с Марко Силва и завърши на 13-то място. Лондончани обаче постигнаха голям успех с летните трансфери на Емил Смит Роу, Райън Сесеньон и Хорхе Куенса, които и вече впечатляват привържениците.

За Манчестър Юнайтед отново са налични проблеми в състава, а сезонът дори не е започнал. Очаква се скорошно пристигане на Матайс де Лихт и Нусаир Мазраоа от Байерн Мюнхен, но надали те веднага ще бъдат включени в игра. Новото попълнение в защитата Лени Йоро се контузи за дълъг период, а проблеми имат още Маласия, Хьойлунд, Шоу, Магуайър и Линдельоф.

Добра форма показа Бруно Фернандеш срещу Ман Сити, като и негов страхотен гол бе отменен заради малка засада. В предсезонната подготовка може би най-добре се изяви крилото Амад Диало, за който не се очаква да е титуляр пред Маркъс Рашфорд, Гарначо и Антони на тези позиции.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Фулъм 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Фулъм (Марко Силва)
 
Лено
   
Диоп
Баси
Кастан
Робинсън
Рийд
Лукич
Траоре
Роу
Айуоби
Муниз
Рашфорд
Гарначо
Бруно
Амад
Мейну
Касемиро
Шоу
Далот
Мартинез
Еванс
   
Онана
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Фулъм 2:1

  Сподели
44