Анонс на 33-ти кръг от Висшата лига


И. Ангелов

Анонс на 33-ти кръг от Висшата лига

Нюкасъл Юнайтед - Тотнъм 
Стадион: Сейнт Джеймсис Парк 
Дата: 13.04.2024 г. 
Час: 14:30 ч. 

Нюкасъл продължи серията без загуби на три срещи след битката с Фулъм последно, спечелена трудно с 1:0. У дома "свраките" нямат поражение в пет поредни кръга. 

Тотнъм също продължи серията без загуба на три срещи с успеха 3:1 над Нотингам у дома в неделя. На гости обаче тимът има само 1 победа в последните 6, и съставът все още ще си спомня миналата година гостуването до Нюкасъл, където загуби с 6:1.

В лагера на домакините обаче в момента има твърде много проблеми с липсите на Тонали, Трипиър, Ласелъс, Ливраменто, Алмирон, Ботман, Майли, Уилсън, Жоелинтон, Поуп, Таргет и Уилок. При гостите само Ришарлисон е под въпрос и проблеми имат Форстър, Сесеньон и Соломон, които не са основни имена.

Тотнъм вкара по най-малко 2 гола в 13 от последните 16 кръга. Формата на Исак в нападението на Нюкасъл помага на тима именно да вкарва поне колкото противниците си след като проблемите в отбрана са безброй.

Прогноза: Нюкасъл Юнайтед - Тотнъм 2:2

 

Нотингам Форест - Уулвс 
Стадион: Сити Граунд
Дата: 13.04.2024 г. 
Час: 17:00 ч. 

След страхотната победа над Фулъм наскоро, Нотингам отстъпи на Тотнъм в последния кръг за да остане наравно с 18-я в класирането Лутън. Опасността е реалност и битката изглежда ще се води до края. 

Уулвс няма победа в 4 поредни мача след последното поражение от Уест Хем в събота. Така тимът пропадна до долната половина на таблицата и е точка под Брайтън и средата на класирането.

Нотингам направи 3 поредни равенства с Уулвс във всички турнири. Уулвс не отстъпи на Нотингам в 11 от последните 12 срещи между тези отбори, но в момента домакините изглеждат в малко по-добро състояние заради продължаващата липса на Нето и Хи-Чан при "вълците".

Прогноза: Нотингам Форест - Уулвс 1:1

 

Брентфорд - Шефилд Юнайтед
Стадион: Къмюнити стейдиъм
Дата: 13.04.2024 г. 
Час: 17:00 ч. 

Брентфорд продължава да не намира победата във вече девети пореден мач. Последно мениджърът дори реши да остави талисмана Тоуни резерва, но и това не помогна в равенство с Астън Вила. "Пчеличките" обаче направиха зрелищен мач след като изоставаха с два и поведоха с 3:2 преди да допуснат за точката.

Шефилд направи борбено равенство с Челси последно и то стана трето в последните 4 мача. "Остриетата" бавно печелят точки и остават на дъното, като финален щурм от победи би могъл да ги спаси от изпадане. Проблемите в състава обаче са много с 8 контузени имена.

Брентфорд също страда от липси цял сезон, но основният играч Мбеумо се върна наскоро и може отново да играе заедно с Тоуни и Уиса в нападение, а триото сътвори сензация в миналия сезон.

Прогноза: Брентфорд - Шефилд Юнайтед 2:1

 

Бърнли - Брайтън
Стадион: Търф Моор
Дата: 13.04.2024 г.
Час: 17:00 ч.

След 4 кръга без поражение Бърнли отстъпи на Евертън и даде на противника първа победа за календарната година на "Гудисън Парк". Домакините наскоро повдигнаха духа на феновете с поредица добри мачове, но Венсан Компани има много работа ако ще спаси тима от 19-ата позиция.

Брайтън, междувременно, нямаше отговор срещу Арсенал в последния кръг. В тима проблемите продължават с липсата на Митома, Марч, Милнър, Хинсъууд, Гилмор, Фъргюсън и Уебстър.

Бърнли също има проблем с наказанието на О'Шей и контузиите на Редмънд, Рамзи, Колеошо и Масенго, а под въпрос са Бейер и Дакхил. Бърнли няма победа в 13 от последните 14 кръга.

Прогноза: Бърнли - Брайтън 1:1

 

Уест Хем Юнайтед - Фулъм
Стадион: Лондон Стейдиъм
Дата: 14.04.2024 г. 
Час: 16:00 ч. 

След успеха над Уулвс, Уест Хем отстъпи на лидера в Бундеслигата Байер Леверкузен в четвъртък, с 2:0 в четвърт-финалите на Лига Европа. "Чуковете" сега имат само 1 победа от последните 5 мача във всички турнири и липсата на Джарод Боуен личи.

Фулъм допусна поредна загуба като отстъпи на Нюкасъл в последния си мач. Все още тимът гони класиране в горната половина, но за тази цел ще трябва подобрение на формата, защото състава е в перфектно здраве.

Освен Боуен, при домакините липсват Ареола и Филипс. 

Уест Хем спечели 6 поредни мача срещу Фулъм у дома. Ако гостите не се подобрят тази статистика ще се задържи.

Прогноза: Уест Хем Юнайтед - Фулъм 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
180