Анонс на 31-ви кръг на Висшата лига


И. Ангелов

Анонс на 31-ви кръг на Висшата лига

Нотингам Форест - Фулъм 
Стадион: Сити Граунд 
Дата: 02.04.2024 г. 
Час: 21:30 ч. 

Нотингам Форест изоставаше в последната седмица но се върна до равенство с Кристъл Палас, с което излезе от опасната зона след полученото наказание от минус 4 точки по време на националната пауза. Тимът обаче няма победа в пет мача поред.

Фулъм също не беше в добра позиция срещу Шефилд Юнайтед но късно се върна до 3:3 на "Брамал Лейн". Така тимът продължи добрата форма и има само 1 загуба в последните 5. В периода виждаме 3 победи, формата на Муниз в нападение продължава да е добра, и липсват всякакви контузени.

Фулъм има 4 победи поред на гости на Нотингам Форест във всички турнири. "Котиджърс" имат само 2 победи като гост за сезона, но все пак ще са фаворити.

Прогноза: Нотингам Форест - Фулъм 1:2

 

Нюкасъл Юнайтед - Евертън 
Стадион: Сейнт Джеймсис Парк 
Дата: 02.04.2024 г. 
Час: 21:30 ч. 

Нюкасъл отстъпваше на Уест Хем с 3:1 и обърна до победа с 4:3 за да постигне поредни победи. Много впечатляващо е, че това бе постигнато и при натрупване на още контузени в отбора. Сега цял отбор имена липсва за Еди Хау - Тонали, Гордън, Трипиър, Поуп, Жоелинтон, Уилсън, Майли, Ботман, Алмирон, Ливраменто и Ласелъс.

Евертън загуби от Борнемут с 2:1 и вече 12 кръга търси победата. "Карамелите" загубиха последните си 3 визити до този съперник. Тук Миколенко е под въпрос, а аут са Али, Данхума и Добин.

Нюкасъл вкара по най-малко 2 гола в 9 от последните 10 кръга. Дори с многото си проблеми тимът се справя в момента.

Прогноза: Нюкасъл - Евертън 2:1

 

Борнемут - Кристъл Палас
Стадион: Виталити
Дата: 02.04.2024 г.
Час: 21:45 ч.

Борнемут отново изглежда промени посоката и надви с 2:1 Евертън последно за да натрупа 4 поредни срещи без  поражение, от които спечели 3. Победата последно означаваше и две поредни домакински победи, което е добре преди този мач.

Палас направи само 1:1 с Нотингам Форест и така няма победа в 3 поред, при 2 поредни равенства последно. Като гост тимът няма победа в 9 поредни мача и контузените са все така много - Олисе, Дукуре, Холдинг, Рак-Саки, Джонстън, Франса и Гуехи.

Борнемут вкара по най-малко 2 пъти в 4 поредни кръга. Палас запази суха мрежа в 5 от последните 7 гостувания до "Виталити", но тук формата е понижена.

Прогноза: Борнемут - Кристъл Палас 2:1

 

Бърнли - Уулвс
Стадион: Търф Моор
Дата: 02.04.2024 г.
Час: 21:45 ч.

Бърнли направи вече 3 поредни мача без загуба и спечелените 5 от възможни 9 точки означават дистанция 4 точки под безопасността. Тимът все още има най-слабата статистика като домакин, но надеждата за спасение в последните десетина кръга е налична.

Уулвс загуби поредни мачове на гости след последното 2:0 от Астън Вила. Любопитно е, че "вълците" нямат победа на "Търф Моор" от 2010 г. В тима Куня все още е под въпрос и аут са Нето, Хи-Чан, Доусън и Белегарде.

Асиньон е наказан при домакините, контузени са Редмънд, Рамзи, Колеошо, Бейер и Дакхил.

Бърнли допусна по най-малко 2 гола в 8 от последните 9 кръга. Завръщането на Фофана и Фостър в нападението може да неутрализира това.

Прогноза: Бърнли - Уулвс 2:1

 

Уест Хем Юнайтед - Тотнъм
Стадион: Лондон Стейдиъм
Дата: 02.04.2024 г.
Час: 22:15 ч.

Уест Хем отново бе провален от Калвин Филипс след като водеше с два гола на Нюкасъл и допусна три пъти след включването му в игра през втората част. "Чуковете" имат само 2 победи от 11 кръга, но преди последното поражение не бяха губили в 4 поред.

Тотнъм взе трета победа от последните 4, но губеше в резултата и това започна да става типично при Постекоглу. Като гост неговите момчета имат само 2 победи от последните 8, и те не спечелиха 3 поредни визити до Уест Хем.

В двата тима почти няма проблеми. При домакините наказан е Едсон Алварез, под въпрос са Агерд и Ареола. При гостите аут са Соломон, Форстър и Сесеньон.

Тотнъм вкара по най-малко 2 гола в 12 от последните 14 кръга. Последния сезон тази среща завърши при 1:1 и изглежда може да се очаква нещо подобно в този случай.

Прогноза: Уест Хем Юнайтед - Тотнъм 2:2

 

Брентфорд - Брайтън
Стадион: Къмюнити Стейдиъм
Дата: 03.04.2024 г. 
Час: 21:30 ч.

Брентфорд изигра може би най-силния си мач за сезона срещу Манчестър Юнайтед последно, но взе само точка от него след над 30 положения срещу съперника. Играта на "пчеличките" се подобрява все повече със завръщане на ключовите имена в състава - Тоуни, Уиса и последно Мбеумо. Все още обаче тимът на Томас Франк няма победа в 7 мача и опасната зона е на 5 точки надолу.

Брайтън поведе на "Анфийлд" срещу Ливърпул, но след това бе надигран и обърнат от по-класния съперник. "Чайките" загубиха 4 от последните си 6 мача, но държат място в горната половина на таблицата. Тук Жоао Педро е под въпрос и контузени са Митома, Марч, Хинсъууд, Милнър и Гилмор.

При домакините проблеми все още имат Пинок, Норгард, Шаде, Хики, Мий, Хенри и Дасилва.

Прогноза: Брентфорд - Брайтън 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
161