Ливърпул ще отстрани Ман Юнайтед от ФА Къп


И. Ангелов

Ливърпул ще отстрани Ман Юнайтед от ФА Къп

Манчестър Юнайтед - Ливърпул 
Стадион: Олд Трафорд 
Дата: 17.03.2024 г.
Час: 17:30 ч. 

Манчестър Юнайтед се поправи след загубата в манчестърското дерби с успех над Евертън с 2:0. Сега тимът има шанс да лиши най-големия си исторически съперник от участие в един от четирите турнира, към които гледа. Футболът обаче не е убедителен и контузените са безброй.

Юрген Клоп последно класира Ливърпул до четвърт-финалите на Лига Европа след вдъхновяваща победа с шест гола в четвъртък, използвайки своята най-силна постройка. Тимът също има здравословни проблеми, но въпреки това няма загуба в 9 поред, от които спечели 8. Последната среща с Юнайтед бе равенство на "Анфийлд".

В лагера на домакините под въпрос са Хьойлунд, Магуайър и Бисака. Аут с проблеми са Шоу, Мартинез, Марсиал, Маласия и Форсън. Маунт тренира отново, но след дълго отсъствие е неясно кога ще се завърне.

При Ливърпул под въпрос са Конате и Данс, а контузии имат Арнолд, Матип, Байчетич, Тиаго, Жота, Алисон, Джоунс и Гравенберх.

Ключовият Мохамед Салах се завърна наскоро и в Лига Европа показа, че формата му е на обичайното изключително ниво. Юнайтед е единственият отбор запазил суха мрежа срещу Ливърпул този сезон, но в този случай очакванията са тимът да отстъпи мястото на полуфинала на мърсисайдския отбор.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ливърпул (Юрген Клоп)
 
Келехер
   
Куанса
Дайк
Гомез
Робертсън
Собослай
Ендо
Алистър
Салах
Нунез
Диаз
Хьойлунд
Рашфорд
Бруно
Гарначо
Мейно
Касемиро
Линдельоф
Далот
Варан
Еванс
   
Онана
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 0:3

  Сподели
310