Ман Сити ще се поправи с Брентфорд


И. Ангелов

Ман Сити ще се поправи с Брентфорд

Манчестър Сити - Брентфорд 
Стадион: Етихад 
Дата: 20.02.2024 г. 
Час: 21:30 ч.

След като загуби точки в състезанието на върха срещу Челси, Манчестър Сити посреща у дома не по-лек съперник в лицето на Брентфорд. Срещу тима на Маурисио Почетино Сити се спаси благодарение на Родри и неговия късен гол за 1:1. Сега "гражданите" са 4 точки под Ливърпул и първата позиция, като с тази среща ще изравнят лидера по мачове и могат да скъсят дистанцията на 1 точка.

Брентфорд отстъпи именно на Ливърпул в последния кръг и то категорично. Иван Тоуни обаче се прояви с гол и той бе негов четвърти в пет мача от завръщането си от наказание. 

В двата тима има някои проблеми и Гвардиол продължава да липсва при домакините, докато Грилиш е под въпрос. При гостите продължават да липсват Мбеумо, Хенри, Хики, Шаде, Дасилва и Пинок.

Брентфорд загуби 8 от последните 10 кръга но подобри играта си със завръщането на Тоуни. В 7 от последните 8 гостите допуснаха по най-малко 2 гола. Когато последно тези два отбора се срещнаха Фил Фоден реши срещата с хетрик, и формата на англичанина в момента е дори по-добра.

Прогноза: Манчестър Сити - Брентфорд 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Брентфорд (Томас Франк)
 
Флекен
   
Колинс
Айер
Мий
Роерслев
Йенсен
Норгард
Жанелт
Регилон
Тоуни
Мопе
Холанд
Доку
Алварез
Брюйне
Фоден
Родри
Аке
Уокър
Диаш
Стоунс
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Брентфорд 3:1

  Сподели
211