Челси ще се справи с Кристъл Палас


И. Ангелов

Челси ще се справи с Кристъл Палас

Кристъл Палас - Челси 
Стадион: Селхърст Парк 
Дата: 12.02.2024 г. 
Час: 22:00 ч. 

Лошата кампания и може би късмет на Кристъл Палас продължи в последния кръг, след загубата 4:1 от Брайтън. В медиите отново се заговори за уволнение на Рой Ходжсън, но за момента той продължава, а и ситуацията с контузени може да го оправдае, тъй като измежду трите загуби той спечели с 3:2 срещата с Шефилд, а в нея едно нещо бе различно - тогава играха ключовите Езе и Олисе за тима, и именно те бяха в основата и на трите гола.

Сега ключовото дуо отново има проблеми и е аут заедно с Дукуре, Холдинг, Гуехи и Рак-Саки. 

Челси също има безброй проблеми с контузени и така отстъпи последно на Уулвс с 4:2 и то пред своя публика. Веднага след това във ФА Къп пък видяхме едно от най-силните представяния на младия отбор на Почетино в победата над Астън Вила с 3:1.

Аут за Челси са Джеймс, Кукурела, Фофана, Лавия, Санчез, Угочукву, Чалоба и Колуил. Така е вероятно да видим същия отбор от победата над Вила. 

Палас допусна по най-малко 2 гола в 3 поредни кръга. Единственият шанс на тима изглежда завръщането на Езе и Олис, или ще последва битка за оцеляване в близко бъдеще. Челси пък има 5 загуби от последните 6 мача на гости, което също трябва да се подобри.

Прогноза: Кристъл Палас - Челси 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Маурисио Почетино)
 
Петрович
   
Дисаси
Бадиашиле
Густо
Чилуел
Кайседо
Енцо
Мадуеке
Галахър
Джаксон
Палмър
Шлуп
Аю
Матета
Лерма
Уортън
Хюз
Мичел
Муньос
Ричардс
Андерсен
   
Хендерсън
 
Кристъл Палас (Рой Ходжсън)

Обоснована прогноза: Кристъл Палас - Челси 1:2

  Сподели
146