Челси ще се затрудни с Уулвс


И. Ангелов

Челси ще се затрудни с Уулвс

Челси - Уулвс 
Стадион: Стамфорд Бридж 
Дата: 04.02.2024 г. 
Час: 16:00 ч. 

Челси беше унищожен от Ливърпул в последния кръг на Висшата лига, като по чудо не допусна 10 гола заради редицата пропуски и 4 греди от Даруин Нунез, и това вероятно е смачкало самочувствието в тима на Маурисио Почетино. Неговия тим има 6 загуби от 7 като гост, но у дома статистиката е по-добра без загуба от ноември.

Уулвс даде всичко за точката срещу Манчестър Юнайтед, като в самия край и добавеното време върна два гола за да достигне 3:3, но близо до последната минута Коби Мейно донесе 4:3 на отбора си и загуба на своите, заради която в момента те се намират на позиция под противника си на 11-то място. Победа над Юнайтед щеше да ги постави над Челси, но сега те имат нов шанс да постигнат това и с играта от последния кръг то ще е възможно.

Освен това при домакините проблемите продължават да са много - Джаксон, Колуил, Фофана, Джеймс, Кукурела, Лавия, Санчез, Угочукву и Чалоба са аут. Уулвс отново разчита на ключовия Педро Нето, но Хи-Чан и Траоре са аут с националните отбори.

Челси не допусна гол в 7 от последните 9 домакинства срещу Уулвс. В 8 от последните 10 пък вкара по най-малко 2 пъти на "Вълците". "Сините" нямат загуба в 10 домакинства срещу този съперник.

Прогноза: Челси - Уулвс 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Уулвс (Гари О'Нийл)
 
Са
   
Килман
Доусън
Тоти
Семедо
Лемина
Гомеш
Аит-Нури
Нето
Куня
Сарабиа
Нкунку
Стърлинг
Галахър
Палмър
Енцо
Кайседо
Чилуел
Густо
Силва
Дисаси
   
Петрович
 
Челси (Маурисио Почетино)

Обоснована прогноза: Челси - Уулвс 2:2

  Сподели
193