Ман Сити ще спечели и в Брентфорд


И. Ангелов

Ман Сити ще спечели и в Брентфорд

Брентфорд - Манчестър Сити 
Стадион: Къмюнити Стейдиъм 
Дата: 05.02.2024 г. 
Час: 22:00 ч.

Брентфорд има само една победа от последните си 9 срещи насред всички турнири. През седмицата тимът отстъпи на Тотнъм, но завръщането на Иван Тоуни в нападение веднага допринесе за количеството голове, което реализира отбора и подобри играта, и резултатите.

Манчестър Сити има 10 победи в последните 11 мача, 8 поред, а в последните два се завърнаха ключовите Де Брюйне и Холанд в състава. Пеп Гуардиола изостава на 5 точки зад лидера Ливърпул във Висшата лига, и макар да има мач по-малко, той ще трябва да се възползва от потенциална грешка на Юрген Клоп.

В състава на домакините проблемите продължават въпреки връщането на Тоней. Уиса, Ониека и Годос са с националите, а контузени са Мбеумо, Хики, Хенри и Шаде. Междувременно Сити излекува всички проблеми и разполага с най-доброто, а Гуардиола ще има свободата и да ротира уморени имена.

Сити вкара по най-малко 2 гола в 6 поредни кръга. Последната среща между тези отбори през май 2023 г. бе спечелена от "пчеличките", но шампионите вероятно ще си върнат сега.

Прогноза: Брентфорд - Манчестър Сити 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Диаш
Аке
Люис
Гвардиол
Фоден
Брюйне
Родри
Силва
Доку
Холанд
Мопе
Тоуни
Люис-Потър
Жанелт
Норгард
Йенсен
Роерслев
Мий
Пинок
Колинс
   
Флекен
 
Брентфорд (Томас Франк)

Обоснована прогноза: Брентфорд - Ман Сити 1:3

  Сподели
198