Ман Юнайтед ще се справи и с Уест Хем


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще се справи и с Уест Хем

Манчестър Юнайтед - Уест Хем Юнайтед 
Стадион: Олд Трафорд 
Дата: 04.02.2024 г.
Час: 16:00 ч.

Манчестър Юнайтед изигра една от класиките на Висшата лига в последния двадесет и втори кръг срещу Уулвс, където допусна изравняване в последните няколко минути на мача и почти в последната минута на продължението 18-годишният Коби Мейно с първия си гол за клуба реши мача за 4:3 на "Молиню". Сега "червените дяволи" нямат загуба в 4 мача поред, макар на "Олд Трафорд" да виждаме само 1 победа в последните 4.

Уест Хем разочарова у дома срещу Борнемут за 1:1, като изоставаше и трябваше да се връща в мача. Така поредицата без победи за "чуковете" станаха 5 мача. Уест Хем има и само 1 победа на "Олд Трафорд" в последните си 21 гостувания.

В двата лагера има някои проблеми, макар домакините да излязоха за първи път в последния кръг в пълно здраве на титулярния състав. Лисандро Мартинез обаче напусна принудително и бе третиран с лед във второто полувреме. Под въпрос са още Линдельоф и Уан-Бисака, като неясно е и състоянието на Амрабат след края на участието му с национала. Контузени са Марсиал, Маласия и Маунт.

При гостите Бенрахма е наказан и липсват още Пакета, Антонио и Агерд, който може и да участва след края на участието му в африканската купа.

Уест Хем направи 3 поредни равенства в лигата. Ман Юнайтед не загуби в 20 от последните 21 мача с този противник у дома. Повторение на представянето от последния мач ще постави домакините в по-добрата позиция с оглед трудностите в нападение на противника.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Уест Хем Юнайтед 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Уест Хем (Дейвид Мойс)
 
Ареола
   
Мавропанос
Зума
Цоуфал
Емерсон
Филипс
Соучек
Алварез
Уорд-Прауз
Кудус
Боуен
Хьойлунд
Рашфорд
Бруно
Гарначо
Мейно
Касемиро
Шоу
Далот
Мартинез
Варан
   
Онана
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Уест Хем 2:1

  Сподели
205