Уулвс отново ще затрудни Ман Юнайтед


И. Ангелов

Уулвс отново ще затрудни Ман Юнайтед

Уулвс - Манчестър Юнайтед
Стадион: Молиню
Дата: 01.02.2024 г.
Час: 22:15 ч.

След победа в неделя с 2:0 в голямото дерби с Уест Бром, Уулвс вече записа седем мача във всички турнири без поражение. От тези мачове "вълците" спечелиха пет, и те имат да си връщат на противника от 22-ри кръг на Висшата лига, след като тимът на Гари О'Нийл загуби на старта на сезона с 1:0 обратната среща с "червените дяволи". Тогава обаче Уулвс имаше доста положения и сякаш само заради лош късмет не взе нещо от двубоя.

Манчестър Юнайтед излезе с най-силния си състав срещу Нюпорт от Лига 2 в четвъртия кръг на ФА Къп последно, и изпита невероятни трудности да спечели, допускайки и да бъде надигран в един период от мача когато водеше с 2:0 и бе затиснат до 2:2, преди два бързи гола в края да решат нещата в полза на Юнайтед. Последно в лигата тимът на Тен Хаг изигра отворен двубой с Тотнъм, завършил при 2:2, но играта в последната среща не бе на ниво за пореден път, и за пореден път тимът се клати от проблеми извън играта заради изпълнения на Маркъс Рашфорд по нощните заведения.

В двата тима има и други проблеми, като при домакините наказан за срещата е Жоао Гомеш. Бубакар Траоре е с национала, а под въпрос са Сарабия и ключовия Хи-Чан.

За Юнайтед може да се завърне Онана на врата след завръщането от националния отбор, но Амрабат остава ангажиран. Неясно е дали Рашфорд ще получи разрешение да играе, Маунт е под въпрос с последната си травма, а аут са поставени Марсиал, Маласия и Линдельоф.

Уулвс има само 2 загуби у дома за сезона, от Брайтън и Ливърпул. Тук тимът надви отбори като Ман Сити, Тотнъм и Челси. Ман Юнайтед има 6 победи от последните 7 мача с Уулвс във всички турнири, като и не допусна от този съперник в 8 от последните 10, но изглежда статистиката ще се подобри в полза на домакините в този случай.

Прогноза: Уулвс - Манчестър Юнайтед 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Онана
   
Варан
Мартинез
Далот
Шоу
Касемиро
Мейно
Антони
Бруно
Гарначо
Хьойлунд
Нето
Куня
Белегарде
Нури
Дойл
Лемина
Семедо
Тоти
Доусън
Килман
   
Са
 
Уулвс (Гари О'Нийл)

Обоснована прогноза: Уулвс - Манчестър Юнайтед 1:1

  Сподели
320