Челси ще отстрани Астън Вила


И. Ангелов

Челси ще отстрани Астън Вила

Челси - Астън Вила
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 26.01.2024 г.
Час: 21:45 ч.

Един от големите двубои в четвъртия кръг на ФА Къп изпраща Астън Вила на гости в Лондон срещу подобрения напоследък Челси. Домакините ще играят с настроение след достигането на финала и на Купата на лигата последно с погрома над Мидълсбро. В третия кръг на ФА Къп "сините" удариха и Престън 4:0 с голове от Енцо Фернандез, Стърлинг, Силва и Броха.

Астън Вила достигна до тук след победа също над Мидълсбро с късен гол на Мати Кеш в 88-ата минута. Унай Емери се представя изключително силно и във Висшата лига този сезон където в момента държи четвърто място равно по точки с Арсенал и Ман Сити под лидера Ливърпул.

В двата тима има проблеми с липсващи играчи, като при домакините цял сезон те са изключително много. Джаксон е с националния отбор, а травми имат Джеймс, Фофана, Кукурела, Чалоба, Чуквуемека, Лавия, Нкунку, Густо, Санчез, Угочукву, или почти цял отбор.

Бертран Траоре е с национала за гостите, под въпрос са поставени Дин, Торес и Рамзи, а контузии имат Буендия и Мингс.

Астън Вила не допусна гол на гости на Челси в 3 поредни мача. Гостите и спечелиха тези срещи на гости, като предстои да видим дали Емери ще излезе с най-силния си отбор или ще цели запазване на сили за Висшата лига, където да търси високо класиране.

Челси отдавна изостава с много в лигата и шанс за трофей на Почетино са именно купите, където се предполага, че ще хвърли всички сили.

Прогноза: Челси - Астън Вила 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Астън Вила (Унай Емери)
 
Мартинез
   
Карлос
Ленгле
Конса
Морено
Камара
Луиз
Бейли
МакГин
Диаби
Уоткинс
Броха
Стърлинг
Палмър
Мадуеке
Галахър
Кайседо
Чилуел
Дисаси
Колуил
Силва
   
Петрович
 
Челси (Маурисио Почетино)

Обоснована прогноза: Челси - Астън Вила 1:0

  Сподели
230