Тотнъм ще продължи рекорда си с Ман Сити


И. Ангелов

Тотнъм ще продължи рекорда си с Ман Сити

Тотнъм - Манчестър Сити
Стадион: Тотнъм Хотспър Стейдиъм
Дата: 26.01.2024 г.
Час: 22:00 ч.

Четвъртия кръг на ФА Къп противопостави доста от клубовете от елита и тази година състезанието изглежда ще даде шанс на долните дивизии. Така в тази 1/16 фаза Сити ще гостува в Лондон на Тотнъм, който достигна до тук с минимална победа над Бърнли от Висшата лига.

Сити вкара пет гола на Хъдърсфийлд в третия кръг. Любопитно е, че "гражданите" имат 5 поредни загуби на гости на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм", и дори нямат вкаран гол на новия терен на противника. За капак Пеп Гуардиола обяви, че макар да тренира, Ерлинг Холанд няма да е в състава тук.

Освен нападателя под въпрос е и титулярният вратар Едерсон, и контузени са Стоунс и Аканжи. При домакините пък с националните отбори са Сон, Сар и Бисума. Ло Селсо, Дейвис и Велиз са с травми и в тима се завърна Мадисън след дълго отсъствие, като не се очаква да стартира скоро.

Тотнъм не допусна гол в 5 поредни домакинства срещу Сити. Тези срещи бяха спечелени от "шпорите" и без топ-стрелеца на противника шансовете им ще са добри, макар Кевин Де Брюйне да се завърна с гръм и трясък последно в лигата.

Прогноза: Тотнъм - Манчестър Сити 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Ортега
   
Диаш
Аке
Уокър
Гвардиол
Ковачич
Родри
Силва
Брюйне
Фоден
Алварез
Ришарлисон
Вернер
Кулушевски
Джонсън
Бентанкур
Скип
Удоджи
Поро
Вен
Ромеро
   
Викарио
 
Тотнъм (Анге Постекоглу)

Обоснована прогноза: Тотнъм - Ман Сити 2:1

  Сподели
294