Челси ще спечели дербито с Фулъм


И. Ангелов

Челси ще спечели дербито с Фулъм

Челси - Фулъм
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 13.01.2024 г.
Час: 14:30 ч.

След като спечели три срещи поред Челси изигра слаб мач в полуфинала на Купата на лигата срещу Мидълсбро и загуби с 1:0. Следващите три мача на "сините" са у дома, където резултатите са по-добри.

Фулъм също загуби през седмицата, но от Ливърпул в купата и то след като поведе на "Анфийлд". Лондончани се предадоха във второто полувреме когато Юрген Клоп хвърли всичко в нападение за 2:1. Преди това "котиджърс" спечелиха и дербито с Арсенал. Статистиката на гости обаче показва 1 победа от последните 6.

В лагера на Почетино проблемите с липсващи играчи продължават. След като Джаксон замина за националния си отбор, под въпрос са Нкунку, Чилуел, Чуквуемека и Бадиашиле, а контузени са Джеймс, Кукурела, Фофана, Лавия, Санчез, Угочукву и Чалоба.

При гостите Тим Рийм е под въпрос и Адама Траоре е аут с травма. За националните отбори заминаха Баси, Айуоби и Бало-Туре.

Челси не допусна гол от Фулъм в последните си 6 домакинства срещу този отбор. "Сините" имат 9 победи в последните 11 мача с този съперник.

Прогноза: Челси - Фулъм 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Фулъм (Марко Силва)
 
Лено
   
Адарабиойо
Диоп
Кастан
Робинсън
Палиня
Рийд
Кордова-Рийд
Перейра
Вилиан
Хименез
Броха
Стърлинг
Галахър
Палмър
Енцо
Кайседо
Колуил
Густо
Силва
Дисаси
   
Петрович
 
Челси (Маурисио Почетино)

Обоснована прогноза: Челси - Фулъм 3:1

  Сподели
250