Тотнъм ще надвие Ман Юнайтед


И. Ангелов

Тотнъм ще надвие Ман Юнайтед

Манчестър Юнайтед - Тотнъм
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 14.01.2024 г.
Час: 18:30 ч.

Манчестър Юнайтед спечели два от последните си три мача насред всички турнири след като последно успя да се класира през Уигън за четвъртия кръг на ФА Къп. "Червените дяволи" имат и 3 победи над Тотнъм в последните 4 мача на "Олд Трафорд".

Тотнъм надви последно Бърнли с 1:0 и така събира 5 победи в последните си 6 мача във всички състезания. Като гост обаче тимът на Анге Постекоглу има само 1 победа в последните 4. Той ще се надява проблемите при противника в лазарета и на терена да продължават.

Ситуацията и в двата отбора е не лека. При домакините Софиян Амрабат замина за африканската купа, контузени са Касемиро, Мартинез и Маунт, а под въпрос още Ериксен, Антони, Марсиал, Шоу, Диало, Линдельоф, Магуайър и Маласия.

Тотнъм също има проблеми с цял отбор имена - Сон, Сар и Бисума са с националите си, а проблеми имат Ромеро, Дейвис, Перишич, Селсо, Мадисън, Соломон, Уайтман, Велиз и Дайър. Кулушевски се връща след наказание, а Тимо Вернер пристигна от Лайпциг и може да дебютира.

Тотнъм вкара по най-малко 2 гола в 5 поредни кръга на Висшата лига. Манчестър Юнайтед допусна по най-малко 2 пъти в 3 поредни кръга и Андре Онана продължава да играе титуляр на врата. В случая той дори отлага пътуването си за първата среща с националите, за да участва тук.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Тотнъм 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Тотнъм (Анге Постекоглу)
 
Викарио
   
Ромеро
Вен
Поро
Удоджи
Хьойберг
Бентанкур
Джонсън
Кулушевски
Вернер
Ришарлисон
Хьойлунд
Рашфорд
Бруно
Гарначо
Майно
МакТоминей
Далот
Бисака
Еванс
Варан
   
Онана
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Тотнъм 0:2

  Сподели
359