Ман Сити ще надвие Шефилд


И. Ангелов

Ман Сити ще надвие Шефилд

Манчестър Сити - Шефилд Юнайтед
Стадион: Етихад
Дата: 30.12.2023 г.
Час: 17:00 ч.

Манчестър Сити спечели Световното клубно първенство и се върна с победа и във Висшата лига в 19-я кръг. Всичко това при липсата на талисмана Ерлинг Холанд. Формата преди това обаче постави тима на 4-та позиция, и Пеп Гуардиола трябва да търси как да смали предимството до върха и Ливърпул.

Шефилд Юнайтед се намира на последното място и загуби 3 от 5 мача със завърналия се Крис Уайлдър начело. Последно тимът отстъпи на Лутън с 3:2, а безопасността и целта на тима е 7 точки нагоре в таблицата. В този кръг Уайлдър ще има допълнителни проблеми с наказанията на Ахмедходжич и Хамер. МакАти няма да играе поради условията на договора си, и контузени са Башам, Еган, Дейвис и Джебисон.

При домакините Кевин Де Брюйне се завърна на тренировки и скоро ще заиграе отново. Халанд и Доку също са под въпрос заедно с Рубен Диаш, а Джон Стоунс със сигурност пропуска.

Ман Сити не допусна гол в 6 поредни домакинства с Шефилд. "Гражданите" и спечелиха 6 поредни мача срещу този съперник. Очаква се убедителна победа на шампионите.

Прогноза: Манчестър Сити - Шефилд Юнайтед 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Шефилд (Крис Уайлдър)
 
Фодерингам
   
Тръсти
Робинсън
Балдок
Томас
Норууд
Соуса
Богъл
Арчър
Брюстър
МакБърни
Алварез
Грилиш
Фоден
Силва
Ковачич
Родри
Гвардиол
Уокър
Аке
Аканжи
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Шефилд 3:0

  Сподели
178