Ман Юнайтед ще отстъпи на Челси у дома


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще отстъпи на Челси у дома

Манчестър Юнайтед - Челси
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 06.12.2023 г.
Час: 22:15 ч.

Манчестър Юнайтед не показа нищо в последния кръг срещу Нюкасъл, в който допусна над 20 удара и загуби след гол на Антъни Гордън. В края на срещата когато съперникът изчакваше последния сигнал "червените дяволи" организираха някои атаки, но това бе позволено от съперника, а не надиграване. Още по-позорно за феновете на клуба бе изказването на мениджъра Тен Хаг след срещата, който обяви, че с повече късмет е можел да излезе с равен.

Челси надви Брайтън с 3:2 при положение, че повече от полувреме игра с човек по-малко след изгонването на Конър Галахър. "Сините" нямат победа в 6 поредни мача над Манчестър Юнайтед, но това е подходящ период за поправка на статистиката с оглед липсващите имена при домакините.

Тен Хаг играе без Санчо, Мартинез, Касемиро, Ериксен, Маласия, Еванс, Маунт и Диало. 

Челси обаче има своите проблеми след като Галахър ще липсва с наказание и травми имат Чилуел, Нкунку, Лавия, Фофана, Чуквуемека, Чалоба и Густо. Рийс Джеймс и Марк Кукурела се завръщат в защитата на тима.

Челси допусна по най-малко 2 гола в 5 от последните 6 кръга. Ман Юнайтед избегна загубата в 10 от последните 11 мача с Челси, но формата напоследък от двата тима предполага обръщане на тренда.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Челси 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Маурисио Почетино)
 
Санчез
   
Силва
Бадиашиле
Джеймс
Кукурела
Кайседо
Енцо
Стърлинг
Палмър
Мудрик
Джаксон
Хьойлунд
Гарначо
Бруно
Рашфорд
Майно
МакТоминей
Регилон
Далот
Шоу
Магуайър
   
Онана
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Челси 1:2

  Сподели
457