Ливърпул ще превземе Шефилд лесно


И. Ангелов

Ливърпул ще превземе Шефилд лесно

Шефилд Юнайтед - Ливърпул
Стадион: Брамал Лейн
Дата: 06.12.2023 г.
Час: 21:30 ч.

Шефилд загуби с пет гола в битката на дъното с Бърнли и сега излиза срещу един от претендентите на върха вместо с отбор от своята черга, което не вещае нищо по-добро. "Остриетата" не показаха нищо дори срещу отслабен Бърнли, но на свой ред имат притеснения с липсващи играчи.

Ливърпул губеше от Фулъм в 86-ата минута на последния кръг и успя да вкара два късни гола за победа с 4:3 за да вземе трите точки. Последно този отбор отстъпи на Шефилд през 2003 г., януари. Преди наситения със срещи период през декември обаче и Юрген Клоп има проблеми с контузени играчи.

След като Алисон липсваше в последния мач, в който заместникът му допусна три гола, то и централният бранител Матип се контузи и сега ще липсва заедно с Жота, Тиаго, Робертсън и Байчетич.

При домакините аут са МакБърни с наказание и с травми още Башам, Норингтън-Дейвис, Еган, Том Дейвис, Джебисон и Балдок, докато и Брюстър е под въпрос.

Шефилд има 8 загуби в последните 10 кръга. Ливърпул спечели 5 поредни мача с Шефилд. Шефилд и допусна по най-малко 2 пъти в 11 от 13 кръга, което прави задачата на гостите рутинна.

Прогноза: Шефилд Юнайтед - Ливърпул 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ливърпул (Юрген Клоп)
 
Келехер
   
Конате
Дайк
Арнолд
Цимикас
Собослай
Алистър
Гравенберх
Салах
Нунез
Диаз
МакАти
Арчър
Хамър
Томас
Флек
Норууд
Богъл
Тръсти
Робинсън
Ахмедходжич
   
Фодерингам
 
Шефилд (Пол Хекингботъм)

Обоснована прогноза: Шефилд - Ливърпул 0:3

  Сподели
321